Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Επίσκεψη Γκουντενούδη στον Μητροπολίτη Γουμένισσας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως, Πολυκάστρου και Γεφύρας κ.κ. Δημήτριο επισκέφθηκε, χθες Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ο κ. Χρήστος Γκουντενούδης με την ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας, συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες ξεκινώντας ουσιαστικά τον πρώτο κύκλο επαφών στο Δήμο Παιονίας.
Ο κ. Γκουντενούδης ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη της Παιονίας για την απόφαση του να ασχοληθεί με τα Δημοτικά πράγματα, υπογραμμίζοντας την συνεργασία που πρέπει να υπάρχει στον ευαίσθητο τομέα της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης, με την Εκκλησία να τονίζει, ότι πραγματοποιεί ευάρεστο έργο αγάπης, με αξιοπρέπεια και σεβασμό, ανακουφίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

«Εκτός από την Εκκλησία, κανένας άλλος θεσμικός φορέας δεν μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τέτοια ζητήματα» είπε ο κ. Γκουντενούδης συγχαίροντας τον Μητροπολίτη για το έργο που προσφέρει στην κοινωνία.

Απ’ την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στην προσπάθεια του κ. Γκουντενούδη, τον ευχαρίστησε θερμά για την υποστήριξη και την πολύτιμη συμβολή του στην ανάπτυξη του Μοναστηριακού τουρισμού, με δύο έργα που θα δώσουν νέα ώθηση στην ευρύτερη περιοχή της Γουμένισσας. 

Πρόκειται για την κατασκευή της οδού από την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ έως την διασταύρωση με την οδό Γρίβας-Πενταλόφου, η σύμβαση του έργου υπογράφεται στις επόμενες ημέρες και η βελτίωση κυκλοφοριακών συνθηκών του οδικού δικτύου από την επαρχιακή οδό Γρίβας – Μ. Λιβαδίων προς την Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ, έργο το οποίο εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα της Π.Ε. Κιλκίς.

Τον ενημέρωσε επίσης για το πρόγραμμα φιλανθρωπικής διακονίας που υλοποιεί μέσα από τις δομές της η Ιερά Μητρόπολη καθώς και για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης, συντήρησης και ανάδειξης του ιστορικού Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Γουμένισσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.