Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου για την Μαρία Παντερμαλή και τον Αίαντα Κιλκίς

Στο αγώνισμα του πεντάθλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου αγωνίστηκε με επιτυχία εκπροσωπώντας τον Α.Σ. ΑΙΑΣ και το Κιλκίς η Μαρία Παντερμαλή, στο Σ.Ε.Φ. την Κυριακή 9/2. Το αγώνισμα εφέτος αντίθετα με άλλες χρονιές είχε πολλές συμμετοχές και ιδιαίτερα αξιόλογο επίπεδο.
Στο αγώνισμα που «άνοιξε την αυλαία», τα 60μ. εμπ., η νεαρή πρωταθλήτρια σημείωσε την τέταρτη καλύτερη επίδοση με 9.37. Ακολούθησε το ύψος όπου με 1,55 και την δεύτερη καλύτερη επίδοση, μαζί με άλλες δύο αθλήτριες, μπήκε σε «τροχιά μεταλλίου». Η σφαίρα που ακολουθούσε και η κορυφαία επίδοση μεταξύ των αθλητριών, 12,20μ., έθεσε την αθλήτρια του Αίαντα φαβορί για μία θέση στο βάθρο. 

Επόμενο αγώνισμα ήταν το μήκος, εκεί όπου η Μαρία Παντερμαλή πέτυχε άλμα στα 4,81μ., το οποίο κρίνεται λίγο για τις δυνατότητές της αλλά ήταν άτυχη καθώς τα δύο επόμενα άλματά της τα οποία ήταν κοντά στα 5,50μ. ήταν ελάχιστα άκυρα. Στο τελευταίο αγώνισμα του πεντάθλου, τα 800μ., η αρκετά μέτρια επίδοση της Παντερμαλή, 3.00.61, σε συνδυασμό με τους πολύ καλούς χρόνους που πέτυχαν οι «αντίπαλές» της, έφεραν τελικά την 4η θέση με 3054 βαθμούς και την απώλεια μίας θέσης στο βάθρο των νικητών την τελευταία στιγμή.

Παρόλα αυτά η κατάκτηση μίας 4ης θέσης σε πανελλήνιο επίπεδο δεν μπορεί να κριθεί ως αποτυχία, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η Παντερμαλή δεν έκανε ιδιαίτερη προετοιμασία για το σύνθετο αφού εφέτος έχει επικεντρωθεί στο άλμα τριπλούν. Έτσι λοιπόν αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια και στον προπονητής της, Χάρη Μηναρετζή, για την προσπάθεια και την διάκριση που προσέφεραν στον κλασικό αθλητισμό του Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.