Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Συγκίνησαν και συγκινήθηκαν οι Σόνια Θεοδωρίδου και ο Θεόδωρος Ορφανίδης στις φυλακές του Αυλώνα

Με περισσή συγκίνηση και κατάνυξη παρουσιάστηκαν οι Φωνές Χριστουγέννων στις Φυλακές του Αυλώνα,την Πέμπτη 18.12. Η διεθνούς φήμης Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, ο Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης και τα μέλη της ορχήστρας Orchestra mobile,μαζί με την Χορωδία Μελωδοί και την Χορωδία Μολδαβών στην Αθήνα, ερμήνευσαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Μουσική απο την Παγκόσμιο και Ελληνικό Ρεπερτόριο.
Φανερά ενθουσιασμένοι οι κρατούμενοι και το προσωπικό των φυλακών γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η Σοπράνο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κάλεσε σε χορό έναν από τους κρατούμενους, ο οποίος αμέσως ανταποκρίθηκε και χόρεψαν μαζί βαλς. Η πρωτοβουλία αυτή της κυρίας Θεοδωρίδου έδωσε το έναυσμα στα υπόλοιπα μέλη του ασθενούς φίλου της ορχήστρας και των χορωδών, να χορέψουν και αυτές με τη σειρά τους με κρατούμενους σκορπώντας την χαρά ανάμεσα τους.

Ο Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης μετά το πέρας της εκδήλωσης,φορτισμένος απο την όλη εμπειρία, ανέφερε την επιθυμία και ανάγκη να υπάρξει συνέχεια σε τέτοιου είδους προσπάθειες, είπε πως υπάρχει εξαιρετική διάθεση απο μεριάς της ηγεσίας του Υπουργείου, και ανανέωσε το ραντεβού με τους κρατούμενους και το προσωπικό για πολύ σύντομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.