Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

«Τα Μωμο’έρια», στον Άγιο Μάρκο και στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς



Video αρχείου 2013
Ανακοίνωση - Πρόσκληση Συλλόγου "Οι Μωμόγεροι" Αγίου Μάρκου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Νέα Ματσούκα, «Οι Μωμόγεροι», Αγίου Μάρκου Κιλκίς, πιστό στα ήθη και έθιμα των προγόνων μας, διοργανώνει το θεατρικό δρώμενο «Τα Μωμο’έρια», στις 1. Ιανουαρίου 2015, στον Άγιο Μάρκο Κιλκίς.

· Έναρξη περιοδείας των «Μωμο’έρων» στο χωριό 11.00 η ώρα το πρωί, και στις 13.00 η ώρα η κεντρική παράσταση στην πλατεία του χωριού, μπροστά στο καφενείο «Νέα Λαραχανή»

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Το διοικητικό συμβούλιο σας εύχεται χαρούμενα Χριστούγεννα, ένα υγιές, ευτυχισμένο και επιτυχές έτος 2013!

"Οι Μωμόγεροι" Αγίου Μάρκου στο Λεβρντοχώρι 
Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος,«Οι Μωμόγεροι», Αγίου Μάρκου Κιλκίς, πιστό στα ήθη και έθιμα των προγόνων μας και στη παράδοση, και σε συνεργασία με τον Ποντιακό σύλλογο Λεβεντοχωρίου και με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαικής Ένωσης και του προγράμματος λίντερ της Αναπτυξιακής Κιλκις σας καλεί στο θεατρικό δρώμενο, «Τα Μωμοέρια» το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015, στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς,

Έναρξη περιοδείας των «Μωμο(γ)έρων» στο Λεβεντοχώρι στις 4 το απόγευμα, και στις 5 η ώρα η κεντρική παράσταση στην πλατεία του χωριού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.