Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Τα είπανε και τα συμφωνήσανε

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου έγινε προσυνεδριακή σύσκεψη (προ ΕΠ.Α.Κ.Α.Β.) μεταξύ των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς και Πιερίας-Ημαθίας. Η σύσκεψη έγινε στα Γιαννιτσά σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου με τη συμμετοχή παραγόντων και προπονητών των Σωματείων της περιοχής.
Παραβρέθηκαν, το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κ. Νικολαΐδης Σάββας, ο Τεχνικός Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ κ. Χρυσοστομίδης Χρήστος και οι Τεχνικοί Σύμβουλοι των ΕΑΣ κ. Χάλης Πέτρος και κ. Βαρυτιμίδης Χάρης.

Αρχικά έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Πέλλας-Κιλκίς κ. Δημητριάδη Γιώργο για το νέο καταστατικό (2013) του ΣΕΓΑΣ και συγκεκριμένα το άρθρο 29 και τα όσα προβλέπονται σε αυτό, ίδρυση μιας ΕΑΣ σε κάθε Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και άρα απορρόφηση των δύο ΕΑΣ από την ΕΑΣ Θεσσαλονίκης. 

Έγινε αναφορά για το σύνολο των ενεργειών που έχουν πραγματοποιηθεί ως τώρα, σύμφωνα με το αίτημα για τη συγχώνευση της ΕΑΣ Πέλλας-Κιλκίς με την ΕΑΣ Πιερίας-Ημαθίας και τη δημιουργία μιας νέας λειτουργικής ΕΑΣ. Αναφέρθηκαν τα πλεονεκτήματα σε περίπτωση ικανοποίησης του αιτήματος και οργανώθηκαν οι απαραίτητες μελλοντικές δράσεις για την ικανοποίηση του αιτήματος.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν αγωνιστικά και άλλα θέματα της ΕΠ.Α.Κ.Α.Β. και διαμορφώθηκαν οι κοινές προτάσεις που θα κατατεθούν στο ΣΕΓΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.