Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Δώρα μοίρασαν οι Τρίτεκνοι Πολυκάστρου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία παρόλη την παγωνιά την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου η διανομή δώρων από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου στο Πολιτιστικό Κέντρο στην κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου με την παρουσία του Άγιου Βασίλη μαζί με το μικρό Πόνυ αλογάκι του, την χορωδία του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου,τον μουσικό μας δάσκαλο Αλέκο με το πιάνο του και βέβαια την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου με τα μικρά παιδιά.
Πολλά από τα δώρα που δόθηκαν ήταν προσφορά από τα "JUMBO Κιλκίς" και από το ταμείο του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν ώστε να διεκπεραιωθεί αυτή η εκδήλωση και να γευτούμε όλοι μας συναισθήματα χαράς και ξενοιασιάς με δώρο την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που είναι το μέλλον όλων μας.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
Με Εκτίμηση Εκ μέρους του Δ.Σ.
Κολιώνης Χρήστος
Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.