Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

"Διαλύεται ο Ελληνικός Αθλητισμός"

Ανακοίνωση Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος
Οι δραματικές ημέρες που διέρχεται η χώρα μας, έχουν επιφέρει απίστευτη απαξίωση και δυσαρέσκεια στην Ελληνική κοινωνία. Για τις τραγικές στιγμές που διέρχεται το πολιτικό και αθλητικό σύστημα έχουν ακουστεί σημαντικές φωνές στο παρελθόν, συνεπώς, γνωρίζαμε για τα όσα συμβαίνουν σήμερα και δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσουν ή να μας ξαφνιάζουν.
Η κρίση, η λιτότητα και οι περικοπές συνεχίζονται και δημιουργούν νέα αδιέξοδα και στον ελληνικό αθλητισμό.

Βιώνουμε τις συνέπειες των καταστρεπτικών πολιτικών που έχουν σαν αποτέλεσμα την διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας και του αθλητισμού της χώρας.

Ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι η παιδεία και ο αθλητισμός είναι επένδυση, η πολιτεία και φυσικά η Γ.Γ. Αθλητισμού συνεχίζουν την αδιέξοδη πολιτική τους, αφού οι δαπάνες για τον αθλητισμό έχουν ως αποτέλεσμα την υποχρηματοδότηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με συνέπεια να έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα στην λειτουργία της Ομοσπονδίας, των Σωματείων και φυσικά την υποβάθμιση των προπονητών και αθλητών, των οποίων οι απολαβές είναι πενιχρές, ενώ η εγκατάλειψη συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι στο έσχατο σημείο .

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας καλεί άμεσα την πολιτεία-Γ.Γ.Α. να αυξήσει τις δαπάνες για τον αθλητισμό, για την έμπρακτη στήριξή του, ώστε να στηριχθεί και η νεολαία μας μέσα από τον αθλητισμό, που τόσο έχει ανάγκη αφού και αυτή βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Η διεκδίκησή μας για αύξηση των δαπανών στον αθλητισμό θα συμβάλλει στην επιτακτική αναβάθμιση του ρόλου της Ομοσπονδίας, των Σωματείων, των Προπονητών και των αθλητών, οι οποίοι σήμερα βιώνουν τραγικές συνθήκες σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.