Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Με διακρίσεις ο "Άθλος" Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing της Ε.Ο.Μ.Α. στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από την Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων (Ε.Ο.Μ.Α.) διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing για όλες τις ηλικίες. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης με την προσέλευση του κόσμου να είναι μεγάλη. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από όλη την βόρεια Ελλάδα με το επίπεδο των αγώνων να βρίσκεται πολύ ψηλά. 

Από το αθλητικό σύλλογο "Άθλος" Κιλκίς συμμετείχαν πέντε αθλητές. Ο Μουρατίδης Ματθαίος στα -64 κιλά κατηγορία ανδρών όπου πραγματοποίησε ικανοποιητική νικηφόρα εμφάνιση, ο Γαβαλάς Κυριαζής στα -74 κιλά κατηγορία ανδρών όπου ηττήθηκε, ο Ραχμάνης Γιώργος στα +90 κιλά κατηγορία ανδρών όπου πραγματοποίησε θετικό αποτέλεσμα,η Δορδάνα Ρένα στα -64 κιλά κατηγορία γυναικών όπου ηττήθηκε από την αντίπαλο της στα σημεία και η Σοφιανού Βαρβάρα στα +85 κιλά κατηγορία γυναικών όπου παρά την πρώτη συμμετοχή της σε αγώνες πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με θετικό αποτέλεσμα. 

Μετά το πέρας του αγώνα ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Αρχηγός Ομάδος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών τους παρά τα ορισμένα άτυχα αποτελέσματα που οφείλονται σε λάθη απειρίας .Παρόλα αυτά όλοι οι αθλητές νικητές και ηττημένοι πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή προπονητική προσπάθεια για να συνεχίσουν τις νικηφόρες εμφανίσεις αλλά και σε αυτούς που ηττήθηκαν να πραγματοποιήσουν θετικά αποτελέσματα και νίκες στους επόμενους αγώνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου