Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Το πάλεψαν αλλά στο τέλος έμειναν από δυνάμεις οι Ατρόμητοι

Στο εκτός έδρας παιχνίδι οι Ατρόμητοι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ έχασαν από τον ΑΓΕ Πιερίας. Οι Ατρόμητοι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ από το 1ο κιόλας δεκάλεπτο το οποίο έληξε με +9 για τους γηπεδούχους, ενώ προηγήθηκαν και με +14. Ωστόσο με άμυνα ζώνης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς και στη συνέχεια να πάνε στα αποδυτήρια με σκορ 31-28. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ατρόμητοι ακολουθούσαν στο σκορ συνεχίζοντας την πιεστική άμυνα ζώνης και παίζοντας σκληρό παιχνίδι το οποίο αφέθηκε από τη διαιτησία. Ωστόσο μένοντας από δυνάμεις στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραν το δρόμο της επιστροφής με το τελικό 58-49.
Δεκάλεπτα:

1. 21-12

2. 10-16 (ημίχρονο 31-28)

3. 12-11

4. 15-10 (τελικό 58-49)

Διαιτησία: Χρυσάφης Σ. , Σιαμάτρας Β.

Σύνθεση:
Ατρόμητοι (Λαδάς Κ):Ανδρεάδης K (11), Γκαντίρης Σ (6), Ζλατούδης Α (10), Μεταξάς Ν (2), Βλαχόπουλος Κ (2), Υφαντίδης Δ (10), Πανταζής Κ (2), Βέττης Θ (6), Βασδραβανίδης Α, Κριεζής Γ, Παυλίδης Π, Μακρίδης Α.

Την επόμενη αγωνιστική 22/11 και ώρα 20:30 οι Ατρόμητοι αντιμετωπίζουν εντός έδρας το Φίλιππο Ν. Πέλλας στο κλειστό γυμναστήριο Καμπάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.