Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Εορταστικό τριήμερο είχαν οι τζουντόκα του Άιαντα Κιλκίς

Την «παγκόσμια ημέρα του τζούντο» που εορτάζεται στις 28 Οκτωβρίου κάθε χρόνο ημερομηνία γέννησης του ιδρυτή του Τζούντο Δρ. Τζιγκόρο Κάνο 28/10/1860, γιόρτασαν την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 οι ασκούμενοι του ιαπωνικού μαχητικού σπορ, ημέρα η οποία συμπίπτει με την εθνική μας επέτειο του «ΟΧΙ».
Εορταστικό τριήμερο είχαν οι τζουντόκα του «Ηρακλή» Θεσσαλονίκης, και του Άιαντα Κιλκίς οι οποίοι εόρτασαν επιπλέον, τον πολιούχο της νύφης του Βορρά Άγιο Δημήτριο και κατέθεσαν στεφάνι στην προτομή του αθλητή σύμβολου, Γεώργιου Ιβάνοφ.

Έτσι, προχθές έγιναν φιλικοί αγώνες παραδοσιακού Τζούντο υπό την αιγίδα του Βαλκανικού τμήματος ΚIWI JUDO CLUB Οσάκα που ήταν αφιερωμένη στα 1α Νεστόρια 2014 και τον επίτιμο πρόεδρο του Kiwi, Iwata sensei, με τη συμμετοχή 54 μικρών και μεγαλύτερων από Ηρακλή και Αίαντα Κιλκίς, συμμετείχε με 18 αθλητές – τριες εκ των οποίων έλαβαν μέρος και οι νεοσσοί αθλητές των ακαδημιών του κατακτώντας τα πρώτα τους μετάλλια.

Ηλικιακή κατηγορία γεννηθείς – είσες 2009 – 2008 Νήπια - Α΄ Δημοτικού.Πακόπουλος Βασίλειος 1ος Χρυσό μετάλλιο – 33κ. Mini Junior.
Καρύτσα Αγλαϊα – Ζωή 1η Χρυσό μετάλλιο - 36κ. Mini Junior.
Ραπτοπούλου Ελισάβετ 2η Αργυρό μετάλλιο - 36κ. Mini Junior.
Καραμπίδου Μαρκησία 2η Αργυρό μετάλλιο - 24κ. Mini Junior.

Ηλικιακή κατηγορία γεννηθείς – είσες 2007 – 2006 Β΄- Γ΄ Δημοτικού.Καρύτσας Απόστολος – Χαράλαμπος 1ος Χρυσό μετάλλιο + 45κ Junior B παίδων.
Γκίκας Κων/νος 2ος Αργυρό μετάλλιο – 39κ. Junior B παίδων.
Κατσαρώνας Αλέξανδρος 2ος Αργυρό μετάλλιο – 24κ. Junior B παίδων.
Αζναουρίδης Στυλιανός 2ος Αργυρό μετάλλιο – 33κ. Junior B παίδων.
Περτσινίδης Μάριος 3ος Χάλκινο μετάλλιο – 30κ. Junior B παίδων.
Άλλιου Δέσποινα 2η Αργυρό μετάλλιο – 27κ. Junior B Κορασίδων.
Τουρμάκη Μαρία 2η Αργυρό μετάλλιο – 33κ. Junior B Κορασίδων.
Μιζούρη Μαρία 3η Χάλκινο μετάλλιο – 30κ Junior B Κορασίδων.

Ηλικιακή κατηγορία γεννηθείς – είσες 2005 – 2004 Δ΄- Ε΄ Δημοτικού.
Καμπουρίδης Ευάγγελος 1ος Χρυσό μετάλλιο – 39κ. Junior A παίδων.

Ηλικιακή κατηγορία γεννηθείς – είσες 2003 – 2002 ΣΤ ΄ Δημοτικού - Α΄ Γυμνασίου.Αζναουρίδης Δημήτριος 1ος Χρυσό μετάλλιο – 39κ Παίδων Β΄.
Καμπουρίδης Κων/νος 2ος Αργυρό μετάλλιο – 48κ. Παίδων Β΄.
Μπίκου Άννα 2η Αργυρό μετάλλιο – 36κ.Κορασίδων Β΄.

Ηλικιακή κατηγορία γεννηθείς – είσες 1997 – 1998 - 1999 Β΄ Γυμνασίου - Γ΄ Γυμνασίου – Α΄ Λυκείου.
Κατσαρώνας Αθανάσιος 1ος Χρυσό μετάλλιο – 55κ. Εφήβων.

Ηλικιακή κατηγορία γεννηθείς – είσες εώς 31/12/ 1993.
Κουγιουμτζίδης Πέτρος 2ος Αργυρό μετάλλιο + 100κ. Ανδρών.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου της Προέδρου Βασιλειάδου – Κουκάκη Έφης και του προπονητή Καρύτσα Αθανασίου πτυχιούχου Γ΄ κατηγορίας Γ.Γ.Α. 2 DAN W.J.F.θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές – τρίες για τις επιτυχίες τους και ευχαριστούν θερμά τον Αρχηγό αποστολής έφορο του τμήματος Τζούντο Άλλιο Ιωάννη και τους γονείς που παρακολούθησαν τους αγώνες ενισχύοντας τις προσπάθειες των παιδιών με το χειροκρότημα τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.