Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Συμμετοχή Κ.Δ.Ε. Κιλκίς στο πρόγραμμα οδοντιατρικής εξυπηρέτησης ασθενών χρονίων παθήσεων

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα νοσοκομειακής οδοντιατρικής εξυπηρέτησης ασθενών χρονίων παθήσεων το οποίο υλοποιείται στο Γναθοχειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου Κιλκίς.
Η εξυπηρέτηση των ασθενών χρονίων παθήσεων αφορά ειδικότερα σε υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη, καρδιοπάθειες, αιμοπάθειες, αναιμίες, νεοπλάσματα, μεταβολικά νοσήματα κ.α.) και ατόμων με αναπηρίες για παθήσεις – διαταραχές του στοματογναθικού συστήματος.

Μετά την εξέτασή τους θα έχουν πλήρη ατομικό φάκελο του ιστορικού και της προτεινόμενης φαρμακευτικής αγωγής καθώς και ενημέρωση για τον προγραμματισμό αντιμετώπισης των οδοντιατρικών τους θεμάτων.

Η Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Κ. Παρασκευή Αλεξανδρίδου – Ποζίδου εκφράζει τις δημόσιες ευχαριστίες της προς το Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, το Διευθυντή του Γναθοχειρουργικού Τμήματος και την κοινωνική λειτουργό του Νοσοκομείου για την πρωτοβουλία αυτή η οποία στοχεύει στην παροχή ουσιαστικής φροντίδας πρωτοβάθμιας περίθαλψης καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών χρονίων παθήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου