Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Έκκληση βοήθειας για ένα 7χρονο αγγελούδι

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.) βρίσκεται στη δύσκολη θέση να απευθυνθεί σε όλους και όλες ανεξαιρέτως, για να βοηθήσουμε κι εμείς τον συνάδελφο Β.Β. και το 7χρονο αγοράκι του που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.
Το παιδάκι διαγνώστηκε με «Όγκο Ιεράς Χώρας-Σπονδυλικής Στήλης» και η θεραπεία του απαιτεί πολλά και σημαντικά έξοδα που η οικογένεια του δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.

Για το λόγο αυτό, απευθυνόμαστε δημόσια σε όλους και όλες και ζητάμε τη βοήθεια όποιου μπορεί, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, να καταθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό που ακολουθεί, το περίσσευμα ή το υστέρημα της αγάπης και της ανθρώπινης αλληλεγγύης του, έτσι ώστε να βοηθήσουμε όλοι το μικρό αγγελούδι στη δύσκολη θεραπεία του.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
473/611126-27 Εθνική Τράπεζα
ΙΒΑΝ: GR 5801104730000047361112627
(δικαιούχος λογαριασμού Β.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.