Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Εντυπωσιακά πέρασε ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς από το Καμπάνη

Με το εντυπωσιακό 1-5 νίκησε χθες στο Καμπάνη η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς έχοντας σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες του με κυριότερο τον Κώστα Ντουντούκη που πέτυχε τα 4 από τα 5 γκολ της ομάδας του.
Ο Αλέξανδρος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αφού έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες με Βασιλειάδη και Ντουντούκη ,ο τελευταίος ήταν αυτός που με ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε 4 παίκτες με σουτ στο 21’ διαμόρφωσε το 0-1. Στο 32’ ο Βασιλειάδης ανετράπη καθαρά μέσα στην περιοχή και με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ντουντούκη έγινε το 0-2. 

Στο 2ο μέρος ο Αλέξανδρος μπήκε νωχελικά επαναπαυόμενος στο σκορ και έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ελπίζουν για κάτι καλύτερο μειώνοντας το σκορ σε 1-2 στο 58’.Στο 72’ του αγώνα και πάλι ο Ντουντούκης έβαλε τα πράγματα στην θέση τους με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από ωραία προσπάθεια του Σωκράτη Σιδηρόπουλου και σέντρα του Ιωαννίδη για το 1-3. Ο Ιωαννίδης στο 82’ έκανε το 1-4 για να κλείσει το σκορ 1-5 από τον Ντουντούκη με πέναλτι που κέρδισε ο Λύκα στο 90’.

Αξιοσημείωτη ήταν η αυστηρότητα του διαιτητή και προς τις δύο ομάδες όπου στην ίδια φάση στο 74’ εξαντλώντας τα όρια έδωσε από μια κόκκινη κάρτα στις δύο ομάδες για <κοκορομαχία> δύο αντιπάλων παικτών.

Στο Πολύκαστρο το Σάββατο η Ακαδημία με πλούσια δράση
Το Σάββατο τα τμήματα των Παίδων –προπαίδων και τζούνιορ αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα της ΑΕ Πολυκάστρου σε αγώνες προετοιμασίας και προγραμματισμού της Ακαδημίας. Οι παίδες έχασαν με 2-1 με τον προπονητή Ξανθόπουλο Ηλία να χρησιμοποιεί πολλούς και διάφορα σχήματα ενώ οι προπαίδες και οι τζούνιορς νίκησαν άνετα με πολλά γκολ 6-0 και 6-1 αντίστοιχα. Η Ακαδημία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα υποδεχτεί δύο Ακαδημίες στις εγκαταστάσεις της για την συνέχιση των φιλικών παιχνιδιών της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.