Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Ενημερωτική Αγαθοπούλου στη Διοίκηση του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού – Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού - Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς Αικατερίνη Ζιούτα – Γιαννακούλα και ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Νικόλαος Σερασκέρης δέχθηκαν χθες την επίσκεψη της βουλευτή ν. Κιλκίς Ειρήνης – Ελένης Αγαθοπούλου η οποία είχε ως αντικείμενο τη λειτουργία και τις εν γένει δραστηριότητες των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών και των αθλητικών οργανισμών.
Κατά τη συνάντηση η κα Αγαθοπούλου ενημερώθηκε ενδελεχώς για την επικρατούσα κατάσταση στους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς που λειτουργούν με περιορισμένη δύναμη προσωπικού εξαιτίας των πολλών συνταξιοδοτήσεων ενώ υπογραμμίστηκε ότι οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού είναι απαγορευτικές από το υπ. Εσωτερικών μέχρι το 2016. Εθίγη επίσης και το ζήτημα της επαναλειτουργίας των παιδικών σταθμών Τερπύλλου και Πεδινού.

Η κα Ζιούτα – Γιαννακούλα επισήμανε ότι τα τροφεία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς είναι από τα χαμηλότερα ανά την επικράτεια ενώ σημείωσε ότι στις αρχές του 2015 θα είναι έτοιμη και η μελέτη πυροπροστασίας των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών. Ανέφερε ακόμη ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί η μελέτη πυροπροστασίας στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου