Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Στον Υψηλάντειο Δρόμο οι δρομείς του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Ο Υψηλάντειος Δρόμος πραγματοποιήθηκε κι εφέτος στη Νέα Τραπεζούντα της Πιερίας την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. Στην ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή των 10000μ. έλαβαν μέρος 148 αθλητές και αθλήτριες καταγράφοντας έτσι νέο ρεκόρ συμμετοχών.Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν, ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας "Αλέξανδρος Υψηλάντης", ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ" και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Σε ακόμα μία διοργάνωση βρέθηκε το τμήμα των δρομέων του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς συμμετέχοντας με δύο αθλητές και μία αθλήτρια. Η μεγαλύτερη διάκριση ήρθε με τη Μαρία Στάμου η οποία αν και πολύ νωρίς στην αγωνιστική χρονιά έδειξε σε καλή κατάσταση και με 53:35 κατέλαβε την 4η θέση στις γυναίκες και 49η στο σύνολο. Ο Σταύρος Κατσαρώνας τερμάτισε στην 44η θέση με χρόνο 52:54 συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις ενώ στον αγώνα συμμετείχε και ένα νέο μέλος της ομάδας, ο Παναγιώτης Αβραμίδης, ο οποίος με 54:43 κατέλαβε την 58η θέση.

Υπενθυμίζεται ότι όποιος/α δρομέας ενδιαφέρεται να ενταχθεί στο τμήμα του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Αλέξανδρο Παυλίδη στο τηλέφωνο 6947325628. Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Φίλιππος Μισαηλίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.