Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Τονικίδης: "Να παρέμβουν τα μηχανήματα των υπηρεσιών αμέσως"

Δελτίο τύπου παράταξης “ΚΙΛΚΙΣ-Δήμος Αξιών”
Περιοδεία σε οικισμούς του πρώην δήμου Κρουσσίων πραγματοποίησε κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης “ΚΙΛΚΙΣ-Δήμος Αξιών” με επικεφαλής τον Π.Τονικίδη.
Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Θ. Ανθρακίδης, Ν. Στανημερόπουλος, Δ. Δημητρίου, Π. Καλτσίδης και τα μέλη του συνδυασμού, Δημ. Ασβεστόπουλος και Φ.Οσιπίδης.
Το κλιμάκιο επισκέφθηκε την Ευκαρπία, το Κεντρικό και τη Φύσκα όπου είχε συνάντηση με τους κατοίκους παρουσία των προέδρων των οικισμών Ν.Ανδρεάδη, Ν. Ηλιάδη και Π. Γραμματικόπουλου αντίστοιχα.

Οι κάτοικοι αναφέρθηκαν στα καθημερινά τους προβλήματα με κυρίαρχα αυτά της καθυστέρησης στην αποκομιδή των απορριμάτων καθώς και των μεγάλων ζημιών που έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες ακραίες καιρικές συνθήκες .

Η αντιπροσωπεία της παράταξης “ΚΙΛΚΙΣ-Δήμος Αξιών” επισκέφθηκε επί τόπου σημείο κυρίως της αγροτικής οδοποιίας, όπου η διέλευση πλέον είναι αδύνατη λόγω των ρωγμών στο έδαφος από την ισχυρή και παρατεταμένη βροχόπτωση .

Η παρέμβαση πρέπει να είναι άμεση αφού ήδη ξεκίνησε η καλλιεργητική περίοδος και οι αγρότες δεν μπορούν να μεταβούν στα χωράφια τους. Οι προσωπικές τους προσπάθειες θεραπείας των μεγάλων ζημιών μόνο πενιχρά αποτελέσματα έχει αποφέρει.

Ο κ.Τονικίδης επισήμανε ότι η παρέμβαση των υπηρεσιών Δήμου και Αντιπεριφέρειας με τα δικά τους μηχανήματα ή με μίσθωση ιδιωτικών είναι επιβεβλημένη άμεσα.

Ο κ.Τονικίδης διαβεβαίωσε τους κατοίκους και τους προέδρους ότι οι επισκέψεις θα είναι συνεχείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου