Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Παρατείνεται μέχρι την 15η Οκτωβρίου 2014 η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή στην Προκήρυξη 3Κ/2014 του ΑΣΕΠ


Ανακοινώνεται ότι, λόγω της μαζικής προσέλευσης των υποψηφίων στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Α.Σ.Ε.Π. τη 13η Οκτωβρίου 2014, τελευταία ημέρα υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, της υπερφόρτωσης του συστήματος και των συνακόλουθων αυτής αιτημάτων για παράταση της ορισθείσης προθεσμίας, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 3Κ/2014 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 11/5-9-2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων σαράντα (540) θέσεων προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.), παρατείνεται μέχρι τη 15η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.