Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

«Δράσεις του Κ.Π.Ε. Κιλκίς στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης»

Σας ενημερώνουμε πως το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς (Κ.Π.Ε. Κιλκίς)   διοργανώνει σειρά δράσεων με σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών και την ευαισθητοποίηση μαθητών, γονέων και φορέων σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την αειφορία. Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης», η οποία καθιερώθηκε το 2013 από το Υ.ΠΑΙ.Θ     και περιλαμβάνουν :

Συμμετοχή με παρουσίαση των προγραμμάτων  του Κ.Π.Ε. Κιλκίς στις ημερίδες   καλών πρακτικών εφαρμογής της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, μέσα από την προβολή προγραμμάτων και δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία της Π.Ε. Κιλκίς κατά το προηγούμενο σχολικό έτος και θα πραγματοποιηθούν στο Κιλκίς στις 20/10/14 και στο Πολύκαστρο στις 21/10/14, σε συνεργασία με την Δ.Π.Ε. Κιλκίς δια μέσου της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Ημερίδα-Δράση του ΚΠΕ Κιλκίς,  την Πέμπτη 9/10/14 από τις 12.00 – 19.00, στις εγκαταστάσεις και τον περιβάλλοντα χώρο του ΚΠΕ Κιλκίς, στο Παλαιό Γυναικόκαστρο, κατά την οποία θα παρουσιαστούν τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του ΚΠΕ, θα γίνει αξιολόγηση του ευρωπαϊκού προγράμματος Grundτvig και προβολή ταινίας (17.00-19.00) με περιβαλλοντικό περιεχόμενο και όσοι από τους συμμετέχοντες επιθυμούν, θα ακολουθήσουν ένα περιβαλλοντικό μονοπάτι, στο πεδίο στην ευρύτερη περιοχή του ΚΠΕ, με εφαρμογή δραστηριοτήτων από προγράμματα του Κέντρου.  Η Δράση θα γίνει σε συνεργασία με τον Ε.Φ. Πολιτιστικό Σύλλογο Π. Γυναικοκάστρου.

Οι ενδιαφερόμενοι για την Ημερίδα-Δράση καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο Κ.Π.Ε. στα παραπάνω τηλέφωνα ή φαξ ή mail του Κέντρου.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για εκπαιδευτικούς, γονείς, εθελοντές και φίλους του Κ.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.