Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Το 4ο MTB RACE KILKIS είναι παρελθόν

Παρά την συνεχόμενη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών και αλλαγή της αρχικής διαδρομής, 90 αθλητές πήραν θέση στην γραμμή εκκίνησης και απόλαυσαν, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους μετά τον αγώνα, τα 40 χλμ της γενικής κατηγορίας και τα 20 της κατηγορίας FUN.
Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνανε να βρεθούν για άλλη μια χρονιά στην πόλη μας και στον αγώνα που διοργανώνει με επιτυχία ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά τους. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση ή αγώνας.

Τον σύλλογο ‘’Μακεδονία’’, την Ομάδα Διάσωσης Κιλκίς, τους Σαμαρείτες Κιλκίς, το Ε.Κ.Α.Β Κιλκίς και όλους τους φίλους και μέλη του συλλόγου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας.

Τον Δημήτρη Ορφανίδη εκδότη της εφημερίδας ‘’Μαχητής’’ του Κιλκίς και του ομώνυμου ραδιοφώνου που μας στηρίζει κάθε χρόνο σε κάθε μας προσπάθεια, την εταιρία εμφιαλωμένων νερών ‘’Κορπή’’, το ‘’ Bonjour café’’ , τα καταστήματα ‘’ Cosmetic’’ και ‘’ Kyana’’,την ‘’Kleemann’’, την‘’Alumil’’, το κατάστημα φυτικών προϊόντων‘’Althemis’’, τον Λογδανίδη Γιώργο υπεύθυνο του καταστήματος ΄΄Cosmote’’, ‘Jumbo’’, ‘’Jannis’’, ‘’Euro Agro’’, ‘’Ηλιάδης Χρήστος’’, ‘’Ν. ΒΟΡΓΙΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ’’, παιχνίδια είδη μπε μπε ‘’Νίκος Παυλίδης’’, την Αμαλία υπεύθυνη του καταστήματος ‘’Μπουκέτο Μπαλόνια’’, ‘’Γαρδίκης’’, ‘’Οδηγός Κιλκίς Xpress’’, και τα ποδηλατικά καταστήματα ‘’BIKE BROS’’, ‘’Θ. ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ- Α. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ Ο.Ε’’, ‘’ΚΑΚΑΡΗΣ’’, ‘’ΠΟΔΗΛΑΤΟΤΕΧΝΙΚΗ’’, ΄΄Ο ΧΟΥΤΟΣ΄΄, ‘’ACTION BIKE’’ και ‘’ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ’’.

Ευχαριστούμε επίσης το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς για την πολύτιμη προσφορά της για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Δείτε τα αποτελέσματα κατηγοριών ΕΔΩ

Δείτε τα αποτελέσματα γενικής κατάταξης ΕΔΩ


1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.