Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ενέργειες Γεωργαντά για το νοσοκομείο Γουμένισσας

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Με αφορμή το θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με τη λειτουργία του Νοσοκομείου Γουμένισσας ο Βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς πραγματοποίησε την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου διαδοχικές συνεργασίες με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας στην Αθήνα.
Ειδικότερα ο κ. Γεωργαντάς έθεσε υπόψιν του αναπληρωτή Υπουργού Λεωνίδα Γρηγοράκου τις ανησυχίες των κατοίκων και των εργαζομένων αναφορικά με το ενδεχόμενο συρρίκνωσης των τμημάτων του, ζητώντας την προστασία και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων περίθαλψης των πολιτών της Παιονίας.

Ο κ. Γρηγοράκος από βήματος της Βουλής, το απόγευμα της 23 /9 απαντώντας σε επερώτηση βουλευτών σε θέματα υγείας, διευκρίνισε κατονομάζοντας τα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας, ύστερα από σχετικό αίτημα του κ. Γεωργαντά, ότι δεν πρόκειται να θιγούν οι δομές υγείας στο ν. Κιλκίς. Μάλιστα την Πέμπτη 25/9 ο κ. Γρηγοράκος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις μονάδες υγείας του Κιλκίς.

Στον ιστότοπο της Βουλής είναι αναρτημένη η ομιλία του κ. Γρηγοράκου τον οποίο μάλιστα ευχαρίστησε για τη ρητή δέσμευσή του ο κ. Γεωργαντάς από το Βήμα της Βουλής.

Σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς επισκέφθηκε τον Υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη στον οποίο εξέθεσε την αναγκαιότητα της συνέχισης λειτουργίας του Νοσοκομείου Γουμένισσας με τις υφιστάμενες δομές του ενώ παράλληλα ζήτησε έκτακτη χρηματοδότηση του Νοσοκομείου Κιλκίς προκειμένου να ολοκληρωθεί
η μετεγκατάσταση των χειρουργείων με το νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στη τρίτη πτέρυγά του.

Ο κ. Υπουργός δήλωσε ότι το Νοσοκομείο Γουμένισσας θα εξακολουθήσει να λειτουργεί με τις δομές που διαθέτει χωρίς καμία συρρίκνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Επίσης δεσμεύτηκε ότι το Υπουργείο θα χρηματοδοτήσει τάχιστα και εις ολόκληρον το κόστος των σχετικών εργασιών για τη μετεγκατάσταση στη Τρίτη πτέρυγα του Νοσοκομείου Κιλκίς ενώ θα μεριμνήσει και για τα όποια άλλα λειτουργικά θέματα χρήζουν άμεσης παρέμβασης και επίλυσης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.