Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Πέτρογλου με συνδικαλιστές της "ΔΑΚΕ"

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ Κιλκίς
Την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 και στα γραφεία της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της ΝΟΔΕ/ΝΔ Τριαντάφυλλου Πέτρογλου με καθηγητές, μέλη της ΔΑΚΕ/ΔΕ (καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, τους Ι. Γεωργούση, Σ. Παπακωνσταντίνου, Δ. Ιωακειμίδη, Ι. Λιναρδάκη, Μ. Συμεωνίδου.
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. ενόψει των επερχόμενων εκλογών αιρετών και υπηρεσιακών συμβουλίων καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και την αναζήτηση ικανών υποψηφίων για την όσο το δυνατόν επαρκέστερη συνδικαλιστική αντιπροσώπευση των συναδέλφων τους.
Επιπλέον τα μέλη της ΔΑΚΕ εξέθεσαν τις απόψεις τους για πληθώρα εκπαιδευτικών θεμάτων, για την εν γένει πορεία της παιδείας ενώ εξέφρασαν και τον προβληματισμό τους για τον τρόπο με τον οποίο τελικά θα εφαρμοστεί η αξιολόγηση των καθηγητών.

Συμφωνήθηκε ακόμη, οι επόμενες συναντήσεις να είναι πιο διευρυμένες έτσι ώστε μέσα από γόνιμο διάλογο περισσοτέρων, να προκύψουν πιο ασφαλή και αντιπροσωπευτικά συμπεράσματα.

Η συνάντηση αποτέλεσε το επιστέγασμα μια αγαστής συνεργασίας χρόνων μεταξύ συνδικαλιστικής και κομματικής οργάνωσης, διότι πάντα αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου