Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη Γεν. Γραμματέα ΑΝ.ΕΛ. στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Το Κιλκίς επισκέφτηκε την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Ιωάννης Μοίρας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κιλκίς ο κος Μοίρας, συνοδευόμενος από στελέχη του νομού και της Περιφέρειας, επισκέφθηκε αρχικά το Νοσοκομείο όπου είχε συνάντηση με τον Διοικητή του νοσοκομείου κο Θ. Ανθρακίδη και με εκπροσώπους των εργαζομένων (Β. Τριανταφυλλίδη, Αχ. Καλεμκερίδη) και στη συνέχεια το Επιμελητήριο όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κο Π. Τονικίδη.
"Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο, πέρα από κομματικές, διαχωριστικές γραμμές...ζητούμε όμως αντιστοίχως από όλους όσους συμμετέχουν στη Δημόσια Διοίκηση, συμμετέχουν ενεργά σε φορείς ή εκπροσωπούν τμήματα της ελληνικής κοινωνίας να αντιπαρατίθενται και να καταδικάζουν απερίφραστα κάθε πολιτική που βλάπτει το γενικότερο συμφέρον του Ελληνικού λαού"...δήλωσε σε κάθε ευκαιρία ο κος Μοίρας.

Ο προσφάτως εκλεγμένος Γεν. Γραμματέας του κινήματος πραγματοποιεί περιοδεία κι επισκέπτεται τις περιφερειακές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα ενώ επικεντρώνει αυτές τις μέρες τις επισκέψεις του σε νομούς της Μακεδονίας με αφορμή την επικείμενη παρουσία και ομιλία του Προέδρου Π. Καμμένου στην ΔΕΘ.

Απευθύνει δε ανοικτή πρόσκληση σε όλες τις Κιλκισιώτισσες και Κιλκισιώτες, εκπροσώπους θεσμικών φορέων και απλούς πολίτες για να ακούσουν από κοντά τον Πρόεδρο του κινήματος Πάνο Καμμένο την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.