Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Τους έψαχναν στην Ελβετία και στην Κροατία και τους συνέλαβαν στους Ευζώνους και Δοϊράνη

Συνελήφθη χθες (28.07.2014) το πρωί στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας υπήκοος Σερβίας ηλικίας 36 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του προαναφερόμενου εκκρεμούσε από τις Αρχές Ελβετίας ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για κλοπή, εγκληματική ζημία, αθέμιτη είσοδο και παράνομη είσοδο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη επίσης χθες (28.07.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοϊράνης Κιλκίς, ένας υπήκοος Σερβίας ηλικίας 47 ετών σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων.

Συγκεκριμένα, στη Δοϊράνη Κιλκίς, εντοπίσθηκε ο προαναφερόμενος και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων από την Interpol Κροατίας, σύμφωνα με την οποία κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου κατά πολιτών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.