Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Θα λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί Κιλκίς

Από τον Οργανισμό Αθλητισμού – Πολιτισμού Περιβάλλοντος – Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς ανακοινώνεται ότι και το επόμενο σχολικό έτος 2014 – 2015 θα λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί Κιλκίς (1ος 2ος 3ος ) Νέας Σάντας, Σταυροχωρίου και Χέρσου.

Οι εν λόγω παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα φιλοξενήσουν συνολικά 276 παιδιά εκ των οποίων τα 238 είναι νήπια και τα 38 βρέφη.

Αξίζει να σημειωθεί, ως προς τον αριθμό των νηπίων, ότι φέτος υποβλήθηκαν 122 αιτήσεις επανεγγραφής και 116 νέες αιτήσεις εγγραφής. Για τα βρέφη ο αριθμός των επανεγγραφών ανήλθε στις 24 ενώ υπήρξαν και 14 νέες εγγραφές.

Από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι ο Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς ανταποκρίνεται με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα στο έργο που του έχει ανατεθεί σχετικά με τη φιλοξενία νηπίων και βρεφών σε κατάλληλους κτηριακούς χώρους και με το απαραίτητο προσωπικό για τη διευκόλυνση των εργαζομένων μητέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.