Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Παρέμβαση Γεωργαντά για τον περιφερειακό δρόμο Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο Βουλευτής Γεωργαντάς Γεώργιος συναντήθηκε χθες 4/7/2014 στην Αθήνα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο. Σκοπός της συνάντησης ήταν να μεταφέρει ο Βουλευτής αίτημα του Δήμου Κιλκίς για την παραχώρηση της αναγκαίας έκτασης από το στρατόπεδο Καμπάνη προκειμένου να διέλθει ο σχεδιαζόμενος περιφερειακός δρόμος βορείως του λόφου Αγίου Γεωργίου.

Της συνάντησης αυτής είχε προηγηθεί συνεργασία με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη ο οποίος είχε επισυνάψει στον Βουλευτή την μεγάλη χρησιμότητα ενός τέτοιου έργου για την αποκατάσταση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης και συγχρόνως είχε ζητήσει την συνδρομή του για την παραχώρηση της έκτασης που ανήκει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο Υπουργός μετά την ανάπτυξη των επιχειρημάτων του Βουλευτή αποδέχθηκε καταρχήν την σκοπιμότητα και χρησιμότητα του έργου και τον παρέπεμψε στην αρμόδια υπηρεσία με την εντολή να προχωρήσει άμεσα η ικανοποίηση του αιτήματος και μάλιστα χωρίς την παροχή ανταλλαγμάτων αλλά με μόνη υποχρέωση του Δήμου για την αποκατάσταση της περίφραξης του στρατοπέδου.

Μετά την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκε ο κ. Σισμανίδης και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η κατάθεση επίσημου αιτήματος προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.