Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Παρουσία με διακρίσεις από Θεσσαλονίκη μέχρι... Χανιά για τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε είχε έντονη αγωνιστική δράση για τον κλασικό αθλητισμό και την πόλη μας την οποία εκπροσώπησε ο Α.Σ. ΑΙΑΣ με μεγάλη επιτυχία.
Το Σάββατο πριν την επίσημη εκκίνηση των Ε΄ Χειμωνιδείων στο Καυτατζόγλειο στάδιο, πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα Kid’s Athletics με την συμμετοχή 200 περίπου παιδιών από 14 διαφορετικές ομάδες. 

Στην κατηγορία των ΠΠ-ΠΚΒ (γεννημένοι 2001-2003) συμμετείχε ο Α.Σ. ΑΙΑΣ έχοντας στην ομάδα του και κάποια μικρότερα παιδιά καταλαμβάνοντας την 7η θέση με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να νιώθουν τη χαρά του αθλητισμού, του παιχνιδιού και της συνεργασίας. 

Μετά τη λήξη των αγωνισμάτων όλα τα παιδιά κάθισαν μαζί σαν μια μεγάλη παρέα στη κερκίδα του σταδίου και άκουσαν δυο λόγια για το ποίος ήταν ο Κώστας Χειμωνίδης, γιατί τον τιμούμε και γιατί θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όλους μας εντός και εκτός σταδίων. Τα παιδιά του Αίαντα που πήραν μέρος ήταν: Καπίδης Νικόλαος, Σιδηροπούλου Αναστασία, Σιδηροπούλου Μαρία, Σιδηρόπουλος Γιώργος, Καπράγκος Νίκος, Αντωνιάδης Νίκος, Τοπούζη Μαρία, Καρακεζίδου Ελένη, Σιταρίδης Ανέστης, Παυλίδης Δημήτριος, Παυλίδης Ευάγγελος ενώ συνοδοί ήταν οι προπονητές Φανή Σταμπουλή, Αλέξανδρος Παυλίδης αλλά και γονείς.

Την Κυριακή στην Κρήτη και στην πόλη των Χανίων έλαβε χώρα η διοργάνωση «ΧΑΝΙΑ 2014» που διοργάνωσε ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης. Εκεί υπήρχε η συμμετοχή πολλών από των κορυφαίων αθλητών της χώρας μας και πραγματοποιήθηκαν σπουδαίες επιδόσεις. 

Επίσημη πρόσκληση για να συμμετάσχει στους αγώνες έλαβε η 20χρονη αθλήτρια του Α.Σ. ΑΙΑΣ, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου. Η Αθανασοπούλου βρέθηκε στα Χανιά μαζί με την προπονητή της, Χαράλαμπο Μηναρετζή και πήρε μέρος στο αγώνισμα του τριπλούν. Εκεί κατέλαβε την 7η θέση με επίδοση 11.74 που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και μία από τις κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία της, των Νέων Γυναικών.

Την ίδια ημέρα στην Θεσσαλονίκη και στην περιοχή του Σέιχ Σου διεξήχθη αγώνας βουνού, το πρώτο Performance Trail, όπου τεχνικός διευθυντής των αγώνων ήταν ο διακεκεριμένος αθλητής Γιάννης Κουρκουρίκης. Ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών στις διαδρομές των 5,5 και 11 χιλιομέτρων έφτασε τις 190. Στην εκκίνηση της «μικρής» διαδρομής βρέθηκε η Μαρία Στάμου. 

Η αθλήτρια του Φίλιππου Μισαηλίδη κατάφερε να ολοκληρώσει την ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή σε 43:46 κι αφού είχε χάσει περίπου ένα πεντάλεπτο καθώς είχε χάσει την πορεία της, πρόβλημα το οποίο αντιμετώπισε μεγάλος αριθμός δρομέων οι οποίοι αφού τερμάτιζαν τόνιζαν την έλλειψη κατάλληλης σήμανσης, χάνοντας χρόνο προσπαθώντας να βρουν την σωστή διαδρομή. Παρόλα αυτά η Στάμου κέρδισε την 2η θέση πετυχαίνοντας ακόμη μία διάκριση και ολοκληρώνοντας το επιτυχημένο διήμερο για τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.