Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Συνάντηση Γεωργαντά για την επίλυση του προβλήματος των Εργατικών κατοικιών στην Αξιούπολη Κιλκίς

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς κ. Γεωργαντάς με στελέχη του ΟΑΕΔ, τα οποία είναι υπεύθυνα για τις εργατικές κατοικίες. Στόχος της συνάντησης αυτής ήταν η επίλυση του προβλήματος των Εργατικών κατοικιών στην Αξιούπολη Κιλκίς.
Ο κ. Γεωργαντάς ενημέρωσε τους παριστάμενους στη συνάντηση για τις μεγάλες καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί στην αποπεράτωση των εργατικών κατοικιών Αξιούπολης του Κιλκίς ενώ υπήρχε η δέσμευση ολοκλήρωσης και αποπεράτωσης των διαδικασιών στις 12/6/14 από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η κατασκευάστρια εταιρεία επανήλθε με νέο αίτημα προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ ζητώντας πάλι παράταση για την αποπεράτωση του έργου.

Ο κ. Γεωργαντάςυπογράμισε ότι τα 25 διαμερίσματα, που προορίζονται για ισάριθμες οικογένειες, εξακολουθούν να μην παραδίδονται με αποτέλεσμα πολίτες με πραγματικό πρόβλημα στέγασης που θα μπορούσε να έχει επιλυθεί, να εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται.

Επιπλέον, τόνισε ότι η σημερινή οικονομική συγκυρία καθιστά επιτακτικότερη την εξεύρεση λύσης δεδομένου ότι οι περισσότεροι δικαιούχοι των κατοικιών αυτών πλήττονται από την ανεργία ή είναι πολίτες ειδικών κατηγοριών.

Τα στελέχη του ΟΑΕΔ κατανοώντας το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που έχει ανακύψει δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό προκειμένου οι συγκεκριμένες εργατικές κατοικίες να αποπερατωθούν το συντομότερο και να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες πριν τον χειμώνα του τρέχοντος έτους.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε ότι θα καταθέσει και σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό, καθώς είναι πλέον αποφασισμένος σε περίπτωση μη τήρησης του χρονοδιαγράμματος να αναζητήσει τις ευθύνες γι΄ αυτή την καθυστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.