Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Νέος και ωραίος ο Νίκος Ιωακειμίδης στο πρωτάθλημα της νέας γενιάς στα Τρίκαλα

Σε μια πόλη που γεννήθηκαν δύο Έλληνες αθλητές, οι οποίοι έχουν πετύχει τα μοναδικά παγκόσμια ρεκόρ για λογαριασμό της χώρας μας (Χρήστος Παπανικολάου, Σοφία Σακοράφα), πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Α/Γ.
Το κορυφαίο γεγονός του στίβου για τους νεαρούς αθλητές, αποτέλεσε την ευκαιρία τους για επίτευξη μεγάλων επιδόσεων αλλά και για δυνατές κόντρες σε πολλά αγωνίσματα.

Τον καλύτερο εαυτό του έδωσε και ο εικοσάχρονος αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Νίκος Ιωακειμίδης στο δικό του ραντεβού με τα αγωνίσματα των ταχυτήτων επιστρέφοντας με τον καλύτερο τρόπο στους κορυφαίους σπρίντερ της κατηγορίας των Νέων Ανδρών (έως 22 ετών) . Αν μάλιστα δεν είχε την ατυχία της πολύ άσχημης εκκίνησης στα 100 μ ίσως να κάναμε λόγο για μία ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Ωστόσο τίποτε δεν μπορεί να μειώσει την επιτυχία του νεαρού ταλαντούχου Κιλκισιώτη σπρίντερ που φέτος παρουσιάστηκε αναγεννημένος και βελτιωμένος και βάζει πια με τις επιδόσεις και τις εμφανίσεις του υποθήκη για πολύ σημαντικές διακρίσεις στο άμεσο μέλλον.

Ο Ιωακειμίδης αγωνίστηκε το Σάββατο στον προκριματικό των 100 μ και με επίδοση 11''08 προκρίθηκε για τον τελικό όπου κατέκτησε την 11η θέση με 11''03 (ισοφαρίζοντας την καλύτερη ατομική του επίδοση). Την Κυριακή ο αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς πήρε μέρος στον προκριματικό των 200μ και με 22''29 (νέα ατομική επίδοση) πήρε το “εισιτήριο” για τον τελικό όπου με 22''47 κατέκτησε, με συνθήκες καταρρακτώδους βροχής και αρνητικού ανέμου) την 8η θέση ολοκληρώνοντας μια εξαιρετική παρουσία σε μια Πανελλήνια διοργάνωση.

Πλέον ο αθλητής του Κώστα Μηναρετζή , θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου με τη συμμετοχή σε αγώνες Grand prix σε Αργος Ορεστικό και Θήβα , αποσκοπώντας να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.