Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ολοκλήρωση σεμιναρίων της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς σε Πολύκαστρο, Νέο Αγιονέρι, Ευρωπό και Αξιούπολη

Τέσσερα ακόμη προγράμματα της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς υλοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Στις 27 και 29 Μαΐου ολοκληρώθηκαν το σεμινάρια "Σύγχρονη Οικογένεια" στο 1ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου και "Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα" στην Αξιούπολη με εκπαιδευτές τον κ. Ηλία Βασιλειάδη, την κ. Χριστίνα Καραμάρκου και την κ. Παρασκευή Κεμανίδου.
Στις 11 και 12 Ιουνίου ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια "Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα" στον Ευρωπό και το Νέο Αγιονέρι με εκπαιδευτές τον κ. Κωνσταντίνο Βαγιάτη και την κ. Παρασκευή Κεμανίδου αντίστοιχα. Ευχαριστούμε θερμά το "Άξιον Έστί”, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Αγιονερίου ΜΙΣΤΙ, και τις διευθύντριες των 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου κ. Τσαβδάρη Κωνσταντίνα και κ. Κούπανη  Αικατερίνη για την παραχώρηση της αίθουσας. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές για το έργο τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επιμορφωτικά προγράμματα της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς επικοινωνείτε με το 6936277381.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.