Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Δήμαρχε, μέτρησες ποτέ πόσα γαϊδούρια και κοπρόσκυλα έχει το Κιλκίς...;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Δήμαρχε Κιλκίς, πρέπει κάποτε να ασχοληθείς με κάποια γαϊδούρια και κοπρόσκυλα που κυκλοφορούν στην πόλη μας. Και αν τα καημένα και αληθινά γαϊδουράκια και σκυλάκια είναι άκακα και δεν ενοχλούν κανέναν, τα άλλα έχουν πολύ μίσος μέσα τους. Μίσος για το συνάνθρωπο, την κοινωνία, τη φύση, μίσος για όλους.. 

Τα δίποδα ζώα που θέλουν να τα λένε ανθρώπους, αυτά τα ψυχοπαθή ρεμάλια που βρωμάνε την πόλη μας, πρέπει να τα πιάσεις και να τα δώσεις φόλα. Ή καλύτερα να τα βάλεις να γλείψουν τις βρωμιές που δημιουργούν στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας. 

Αποκλείεται φυσικά να πληρώνουν δημοτικά τέλη, αποκλείεται να εργάζονται και να βγάζουν τίμια χρήματα, αποκλείεται να έχουν να προσφέρουν κάτι θετικό στην κοινωνία μας. Τεμπελόσκυλα, κοπρόσκυλα που μόνο χαλάνε. 

Διότι αν έπρατταν τα παραπάνω, θα σκεφτόταν πολύ να βάψουν με σπρέϋ πάνω σε πέτρα! Εμείς τα κορόιδα να πληρώνουμε, ο δήμος να προσπαθεί να δημιουργήσει χώρους αναψυχής, και ο βλάκας να στα χαλάει όλα. 

Κι αν ένας ψυχάκιας ρυπαίνει έναν τοίχο, λες: "δεν πειράζει μωρέ, θα τον βάψω". Όταν όμως το ζώο βάφει πάνω σε πέτρα ή μάρμαρο που είναι εξαιρετικά δύσκολο να το διορθώσεις, τότε του αξίζει φόλα και μόνο φόλα...

















1 σχόλιο:

  1. Τη δουλια τής αστυνομίας να κανει ο δημαρχος; να σοβαρευτούμε λέω...για αυτα τα καρακιοζλικια οι γονείς και το σχόλιο, η κοινωνία όλη πιον προτο να μετρήσει ο δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.