Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Πρόσκληση για την 3η Γιορτή του Ντολμά στον Ευρωπό

Υπογράφει ο Απόστολος Καραγιαννόπουλος
Λίγο οι εκλογές λίγο ο άστατος καιρός, δεν το αποφασίζαμε να διοργανώσουμε την 3η Γιορτή του Ντολμά στον Ευρωπό.
Η επιτυχία όμως των δύο εκδηλώσεων πέρυσι και πρόπερσι από τη μια και η προσμονή των απανταχού φίλων μας για την φετινή εκδήλωση (ερωτήσεις του τύπου:".. τι έγινε, δεν θα γευτούμε φέτος τους ντολμάδες του Ευρωπού;" ή "..άντε πότε θα μας καλέσετε για το Ντολμά;" πύκνωσαν πολύ τον τελευταίο καιρό) μας βοήθησαν τελικά να πάρουμε την απόφαση το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ευρωπού και οι Πολιτιστικοί Φορείς του Ευρωπού, από κοινού, να διοργανώσουμε την 3η Γιορτή του Ντολμά! 

Τα φύλλα από τα αμπέλια έχουν ήδη μαζευτεί, οι μαστόρισες του Ευρωπού κάνουν τις προεμασίες τους και Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος σας περιμένουμε το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 στις 8:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Ευρωπού για περάσουμε μαζί μια ευχάριστη καλοκαιρινή βραδιά γευόμενοι τα απαράμιλλης νοστιμιάς ντολμαδάκια παρασκευασμένα με τον ιδιαίτερο τρόπο που γνωρίζουν οι γυναίκες του Ευρωπού, συνοδεία κρασιού και μουσικής. 

Η παρουσία σας θα τιμήσει ιδιαίτερα!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.