Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η Τόλμη Κιλκίς στο Ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα Taekwondo WTF G1

Ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα Taekwondo WTF G1 βαθμολογούμενο (Spain Open) διεξήχθη στην πόλη Καστέλο της Ισπανίας στις 17-18 Μαΐου 2014. H συμμετοχή ανερχόταν στους 1200 αθλητές –ριες από 44 κράτη με αναμετρήσεις έως και 5-6 φορές σε πολλές κατηγορίες.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε 8 τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες Daedo και video replay πλήν των παίδων (cadet). Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα εφαρμόστηκαν οι νέοι κανονισμοί διαιτησίας WTF μετά το Πανευρωπαϊκό Α/Γ στο Μπακού.

Το επίπεδο και ο σκληρός ανταγωνισμός ήταν τα χαρακτηριστικά σημεία του πρωταθλήματος γιατί οι κατηγορίες πλαισιώθηκαν από αθλητές –ριες Πανευρωπαϊκού , Παγκοσμίου επιπέδου όπως και Ολυμπιονικών.

Οι κατηγορίες που συμμετείχαν ήταν Cadets m/f ( Π/K ), Junior m/f ( E/N ) και Senior m/f ( A/Γ ). Σε αυτή την διοργάνωση συμμετείχε η Ελληνική και Κυπριακή αποστολή που αποτελείται από τους εξής συλλόγους: Α.Σ. Χουαρανγκ Θεσσαλονίκης, Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς, Α.Σ. Φίλιππος Αλεξάνδρειας, Α.Σ. ΣΟΑΤ Τρικάλων, Α.Σ. Καρδίτσας, Α.Σ. Βύρωνας Αθηνών, Α.Σ. Kyung Hee Αθηνών, Α.Σ. Αιγάλεω Αθηνών, Α.Σ. Νικολάου Κύπρου.

Διακρίθηκαν μετά από σκληρές αναμετρήσεις οι:

1. Μωυσίδου Μαρία νεανίδων -63 κιλά Χρυσό Μετάλλιο

2. Σιμιτσής Γεώργιος ανδρών -54 κιλά Χάλκινο Μετάλλιο

3. Μπούτιος Σωτήριος εφήβων -55κιλά Χάλκινο Μετάλλιο

4. Πετράκης Δημήτριος εφήβων -59 κιλά Χάλκινο Μετάλλιο

5. Κουττούκη Κυριακή γυναικών – 46 κιλά Χάλκινο Μετάλλιο

Στην οκτάδα

Χαμαλίδης Κωνσταντίνος ανδρών -63 κιλά. Σημαντική ήταν η προσπάθεια που κατέβαλε μετά από δύο νίκες στερήθηκε όμως την διάκριση για έναν πόντο από έναν εξίσου αντίπαλο.

Συμμετείχαν επίσης με πολύ καλή παρουσία οι:

Ιωακειμίδης Ιωάννης εφήβων -59 κιλά

Κουκουλέτσος Σταύρος εφήβων -63 κιλά

Μπαϊταρίδου Εύα κορασίδων -44 κιλά

Από τον Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς συμμετείχαν οι:

Κουτσός Αριστείδης παίδων -37 κιλά

Δεληγιαννίδης Χριστόφορος εφήβων -45 κιλά

Καλφοπούλου Μαρία κορασίδων -41 κιλά.

Την ομάδα στήριξαν αγωνιστικά και ηθικά σε όλες τις προσπάθειες της , το Team των προπονητών: Πεχλιβάνης Ιωακείμ, Λεμονίδης Γεώργιος, Χαμαλίδης Γρηγόριος, Μπαϊταρίδης Νικόλαος, Νικολάου Νικόλαος , Κουκουλέτσος Βάϊος.

Παρά το αποτέλεσμα με ή δίχως μετάλλιο σημασία έχει η συμμετοχή, ο στόχος και η βελτίωση αγωνιστικής δυνατότητας προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αναμετρήσεις που έρχονται όποιου χαρακτήρα κ επιπέδου.

Σημαντική ήταν η παρουσία του 2ου Ολυμπιονίκη του Σύδνευ Γκαμπριέλ Εσπεράντζα Περέζ και του Κορεάτη προπονητή της Εθνικής Ισπανίας και πρόεδρο της ένωσης Κιμ Γιοκιμ.

Συγχαρητήρια έδωσαν το Team των προπονητών σε όλους τους αθλητές –ριες για τις διακρίσεις αλλά πρώτα απ όλα για την συμμετοχή, το ήθος και την άψογη συμπεριφορά τους καθ όλη την διάρκεια της αποστολής.

Συγχαρητήρια έδωσε επίσης ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος στους αθλητές-ριες του συλλόγου για την συμμετοχή και την προσπάθεια σε μια τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση και εύχεται καλή συνέχεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.