Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Αγώνες Στίβου «Grand Prix - Αλεξάνδρεια»

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς έχει μακροχρόνια παράδοση στον κλασικό αθλητισμό, τόσο στην οργάνωση και διεξαγωγή σημαντικών αγώνων στίβου με πανελλήνιες και διεθνείς συμμετοχές, όσο και στην ανάδειξη σημαντικών αθλητών. Τη φετινή χρονιά συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια με τη διεξαγωγή των αγώνων στίβου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» της σειράς του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX, την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας.

Τα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» αποτελούν το σπουδαιότερο από τα Grand Prix που διοργανώνει ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Είναι ενταγμένα στο επίσημο αγωνιστικό καλεντάρι του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., με συμμετοχές πρωταθλητών του στίβου από όλη την Ελλάδα και ενδεχομένως από το εξωτερικό. 

Τα Αλεξάνδρεια, εκτός του Πανελλήνιου χαρακτήρα τους, αποτελούν βασικό αγώνα για την επιλογή των αθλητών που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα στίβου και τέλος είναι ενταγμένα στους αγώνες κριτήριο για την επίτευξη ορίων της συμμετοχής των αθλητών του στίβου σε Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς αγώνες. 

Τα παραπάνω καταδεικνύουν το πόσο σημαντικό είναι το Grand Prix «Αλεξάνδρεια» για τον Πανελλήνιο κλασικό αθλητισμό και πόσο τιμητική είναι η διεξαγωγή τους για την πόλη της Έδεσσας. Ο φίλαθλος κόσμος της Έδεσσας έχει αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία του τη διοργάνωση και ευελπιστούμε και στην φετινή παρουσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.