Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μετάλλια για τον Άθλο Κιλκίς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxingτης W.A.K.F. στην Ουγγαρία

Στις 17 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing τηςW.A.K.F. στο Ζαλαεγκέρζεγκ της Ουγγαρίας. Στην διοργάνωση αυτή συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Athlos Fight Club με τους αθλητές Αμοιρίδη Αναστάσιο ηλικίας 23 ετών κιλά 80 στο στυλ low kick όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, Πανάγου Ελευθερία ηλικίας 25 ετών κιλά 55 στο στυλ low kick οπού κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, Δορδανά Ρένα ηλικίας 47 ετών κιλά 62 στο στυλ low kick όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. 

Οι εμφανίσεις όλων των αθλητών ήταν εξαιρετικές διώχνοντας την τεχνική κατάρτιση τους, ανάλογου του επίπεδου τους αλλά και την σκληρή δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του Σωματείου φέρνοντας αποτελέσματα πολύ θετικά αφού με τρεις συμμετοχές κατέκτησαν τρία μετάλλια. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.