Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Συνάντηση Δημοτικού Συνδυασμού Παιονία Ισχυρή

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Υψηλό αγωνιστικό φρόνημα, δυναμική πνοή και αισιοδοξία για την έκβαση της εκλογικής μάχης κυριάρχησαν στη συνάντηση του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ .
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε ευφρόσυνο κλίμα την Πέμπτη 30 Απριλίου στο κέντρο ‘’Μαξίμ’’ με πρωτοβουλία του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ Χρήστου Γκουντενούδη.

Στον εγκάρδιο χαιρετισμό του ο κ. Γκουντενούδης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συμμετέχουν στις τάξεις της νέας Δημοτικής Παράταξης. ‘’Δεν είναι υπερβολή να πω ότι καταρτίσαμε ένα Συνδυασμό – κόσμημα, ο οποίος υπερέχει σε ποιότητα στελεχών, σε ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και σε εμπειρία. Η λάμψη του Συνδυασμού μας αναμφίβολα είναι οι νέοι μας που τολμούν να εκτεθούν στα κοινά. 

Συγκροτήσαμε ένα πλήρες ψφοδέλτιο όχι για να κερδίσουμε εφήμερες εντυπώσεις αλλά για να κερδίσουμε τις εκλογές’’ τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Παιονία Ισχυρή θα κόψει πρώτη το νήμα των εκλογών από την α’ Κυριακή. Ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τα επίλεκτα στελέχη του Συνδυασμού του γιατί δεν λύγισαν παρά τις αφόρητες πιέσεις, γιατί εκτίμησαν την πολιτική πορεία και το έργο του γι’ αυτό και συμμετέχουν στο Συνδυασμό, γιατί τέλος ο Συνδυασμός ‘’Παιονία Ισχυρή’’ είναι ένας καθαρός, αξιόμαχος και δεν προϊόν καμίας συναλλαγής ή εκβιασμού.

Ο κ. Γκουντενούδης υπογράμμισε ιδιαίτερα, ότι παρά το γεγονός ότι η ‘’Παιονία Ισχυρή’’ έχει καταγράψει μια πολύ θετική δυναμική, κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει. ‘’Όλα τα στελέχη οφείλουν να δώσουν τον αγώνα τους με ακμαίο ηθικό, και να αντιπαρατεθούν με άλλους Συνδυσμούς σε σχέση με τις θέσεις και το προγραμματικό μας πλαίσιο. Η νίκη είναι δική μας’’ είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν υποψήφιοι και υποστηρικτές της ‘’Παιονίας Ισχυρής’’ οι οποίοι έδωσαν ένα εξίσου αγωνιστικό τόνο στη συζήτηση.

Στέλιος Παπαπαναγιώτου, π. Δήμαρχος Γουμένισσας
Σε συγχαίρω Χρήστο που κατεβαίνεις για Δήμαρχος. Η νίκη θα έρθει από τη Γουμένισσα και θα τελειώσει από το Πολύκαστρο.

Χρήστος Τσανασίδης, π. Αντιδήμαρχος Πολυκάστρου
Η παρουσία μας είναι δυναμική και αγωνιστική. Εκείνο που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε συνδημότης μας είναι πως με το Χρήστο Γκουντενούδη Δήμαρχο θα κερδίσει ο τόπος.

Αθανάσιος Τζούρτζος π. Αντιδήμαρχος Γουμένισσας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ο δρόμος προς την κάλπη θα είναι ένα σκληρό ροκ. Οφείλουμε να αναδείξουμε τα συμβαίνοντα στο Δήμο, τα 5.000 χρεωστικά που έχουν σταλεί ληξιπρόθεσμα σε οικογένειες. Η νίκη είναι δική μας για το καλό και το συμφέρον του τόπου, της Παιονίας μας.

Γιάννης Παπαδόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Θα δουλέψουμε όπως πρέπει και θα κερδίσουμε τις εκλογές γιατί το αξίζουμε. Αξίζει ένα θερμό μπράβο στους νέους μας που συμμετέχουν με ενθουσιασμό στο Συνδυασμό μας και κάνουν τη διαφορά.

Γιάννης Αλίρης π. Αντιδήμαρχος Γουμένισσας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Να αναδείξουμε την ολιγωρία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής σε θέματα κοινωνικής μέριμνας. Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι θα μπορούσε να ιδρύσει γραφείο Πρόνοιας στην Παιονία αλλά δεν το έκανε, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται σήμερα 2.500 συμπολίτες μας καθώς για να εξυπηρετηθούν αναγκάζονται να πηγαίνουν στο Κιλκίς.

Κώστας Μεμετζής, π. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ευρωπού
Το μήνυμα που θέλω να δώσω στα νέα παιδιά που συμμετέχουν στο Συνδυασμό μας είναι να μη φοβούνται. Να βγουν και να διεκδικήσουν με τόλμη και αποφασιστικότητα το μέλλον τους, αρχής γενομένης από την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί για το Δήμο Παιονίας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να βγει πρώτος ο Συνδυασμός και στη Δημοτική Ενότητα του Ευρωπού. Δε φοβόμαστε τίποτε.

Νικόλαος Ρουκούδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε πρώτα για το Συνδυασμό. Με καθαρό πρόσωπο.

Πάνος Γκατίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Θέλω να ευχαριστήσω το Χρήστο γιατί όταν τον πλησίασα και του πρότεινα να μπω στο Συνδυασμό, με δέχθηκε με μεγάλη χαρά. Χαίρομαι που διαπιστώνω ότι θέλει μαζί του εμάς τους νέους ανθρώπους για να κάνουμε μια νέα αρχή. Είμαστε μαζί του.

Αντώνης Ζώρρας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Πρώτη φορά κατεβαίνω υποψήφιος γιατί πιστεύω στο Χρήστο. Έχουμε βαρεθεί όλα αυτά τα χρόνια να παρακαλάμε για τα αυτονόητα, φτάνει πια. Πιστεύω ότι έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε διαφορετικά και ότι θα κάνουμε τη διαφορά στις εκλογές.

Άγγελος Αναστασιάδης, π. Αντιδήμαρχος Πολυκάστρου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Με συγκινεί ο έντιμος αγώνας που κάνουμε για το Δήμο. Θα αποδείξουμε σε όσους μας αμφισβητούν την πραγματική μας αξία.

Γιάννης Αδαμόπουλος, δημοτικός σύμβουλος δήμου Παιονίας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Οφείλουμε και θα κάνουμε τη μεγάλη διαφορά στο Δήμο Παιονίας. Με τις ιδέες μας, με τις προτάσεις μας, με την ποιότητα του Συνδυασμού μας. Ο τόπος μας έχει ανάγκη και εμείς έχουμε χρέος να φροντίσουμε την ανάπτυξή του σε όλα τα επίπεδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.