Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Του πούλησε πέντε κατσίκες που δεν υπήρχαν

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, περίπτωση εξαπάτησης 40χρονου μέσω διαδικτύου σχετικά με την πώληση ζώων (αιγών), που έλαβε χώρα τον Μάρτιο του έτους 2014 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας 30χρονης ημεδαπής για απάτη, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε με την καταγγελία 40χρονου ημεδαπού ότι αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά με αριθμό τηλεφώνου από ιστοσελίδα σχετική με την πώληση ζώων, συνομίλησε με άγνωστη γυναίκα, η οποία τον εξαπάτησε ως υποψήφιο αγοραστή, καθώς ο 40χρονος προέβη στην κατάθεση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, ως αντίτιμο για την αγορά πέντε αιγών, χωρίς ωστόσο να παραλάβει τα ζώα ποτέ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, η 30χρονη είναι η κάτοχος του προαναφερόμενου τραπεζικού λογαριασμού.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.