Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ομιλία Τονικίδη σε παλιννοστούντες

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
Σε μια πρωτοφανή για τη μαζική παρουσία παλιννοστούντων Ποντίων συμπατριωτών μας, που ξεχείλιζε από συγκίνηση, μίλησε χθες Πέμπτη 8 Μαΐου, το απόγευμα, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Μπλόκο» του Κιλκίς, με την παρουσία πάνω από 150 παλιννοστούντων, οι οποίοι ήταν αδύνατο να χωρέσουν όλοι στο εσωτερικό της αίθουσας, με αποτέλεσμα δεκάδες από αυτούς να παραμείνουν στον έξω χώρο!

Τον κ. Τονικίδη παρουσίασε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού, Γιώργος Καΐσίδης,, που προέρχεται από τη μεγάλη οικογένεια των παλιννοστούντων, τονίζοντας ότι το πρόγραμμα του «ΚΙΛΚΙΣ-ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ» περιλαμβάνει σειρά δράσεων και προτάσεων υπέρ της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας των συντοπιτών μας.

Στις θέσεις αυτές επικέντρωσε τον χαιρετισμό του ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, τονίζοντας τον ξεχωριστό ρόλο των παλιννοστούντων στη πρόοδο της τοπικής κοινωνίας, η οποία άλλωστε χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι στη συντριπτική της πλειοψηφία αποτελείται από κατοίκους προσφυγικής καταγωγής, και δει ποντιακής.

Χαρακτηριστικό για το κλίμα συγκίνησης που επικράτησε ήταν το στιγμιότυπο με τον πρώην αντιδήμαρχο Κιλκίς, Φαίδωνα Ρωμανίδη, ο οποίος μιλώντας προς τους συμπατριώτες μας παλιννοστούντες δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά του για τη κοινή μοίρα που επεφύλαξε η ιστορία στους πρόσφυγες κατοίκους του τόπου μας

Τονίζοντας προς τους παλιννοστούντες ότι ο συνδυασμός του Παύλου Τονικίδη είναι η εγγύηση για την προοπτική του Δήμου και είναι τεράστια ευκαιρία να εκφραστούν όλοι μαζί στηρίζοντας τον συνδυασμό «Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.