Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Μεγάλη επιτυχία των μαθητριών του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς


Μεγάλη και σπουδαία επιτυχία σημείωσαν οι μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς καθώς κατέλαβαν τη 2η (Δεύτερη) θέση σε όλη την Ελλάδα στη τελική φάση –Final Four- του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σχολικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Μαθητών-Μαθητριών Λυκείων-ΕΠΑΛ Σχ.έτους 2013-2014 που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 14 Μαΐου και την Πέμπτη 15 Μαΐου .
Οι Αγώνες διοργανώθηκαν από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασίαμε απόλυτη επιτυχία και οι ημιτελικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα γήπεδα ποδοσφαίρου Αριστοτέλη Καλαμαριάς και Τριανδρίας, ενώ οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου μαθητών-μαθητριών πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης. 

Την πρώτη μέρα των Αγώνων Τετάρτη 14 Μαΐου στους ημιτελικούς αγώνες των μαθητριών είχαμε τα εξής αποτελέσματα: 

1oς ημιτελικός: 
AΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ – ΕΠΑΛ ΧΑΝΙΩΝ 6 – 0

2oς ημιτελικός: 
2ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ – ΓΕΛ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) 1 – 0
Σκόρερ: Πολατίδου Αθανασία( 64’ πέναλτυ)-2ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ

Την δεύτερη μέρα των Αγώνων Πέμπτη 15 Μαΐου στους τελικούς αγώνες των μαθητριών είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

ΤΕΛΙΚΟΣ: 
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ - 2ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ 4 – 2
Σκόρερ 2ου ΓΕΛ Κιλκίς: Σαμουηλίδου Θωμαή (41’)- Μιχαηλίδου Πηνελόπη (65’)

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς , η Ο.Ε.Σ.Α Ν.Κιλκίς και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής συγχαίρει τις αθλήτριες-μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς , τον συνοδό Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή κ. Νικόλαο Μούρο, τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Χονδροματίδη Αναστάσιο για την κατάκτηση της 2ης Θέσης σε όλη την Ελλάδα στη τελική φάση –Final Four- του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σχολικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Μαθητών-Μαθητριών Λυκείων-ΕΠΑΛ Σχ.έτους 2013-2014.

Μετά τους αγώνες, έγιναν οι απονομές των νικητών μαθητών και μαθητριών και απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές/τριες στη τελική φάση –Final Four- του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σχολικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Μαθητών-Μαθητριών Λυκείων-ΕΠΑΛ Σχ.έτους 2013-2014.

2o ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ – 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ – FINAL FOUR – ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2013-2014

ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

1. ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 2. ΜΑΤΣΚΟΥ ΝΙΚΗ 3.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ 4.ΑΝΘΡΑΚΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 5.ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΟΥ ΘΩΜΑΗ (ΑΡΧ.) 6.ΜΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 7.ΓΟΥΝΑΡΗ ΦΑΝΗ 8.ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ 9.ΠΟΛΑΤΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 10.ΠΙΠΕΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 11.ΤΑΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 12.ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΟΥ ΤΑΜΑΡΑ 13.ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ 14.ΤΟΥΜΑΝΟΒΑ ΚΡΙΣΤΙΝΑ 15.ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 16.ΤΕΜΠΕΛΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΜΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ 11

ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΣΑΡΙΔΗΣ ΠΕ 11





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.