Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Μεγάλη κινητικότητα του Κώστα Γιαννόπουλου τις τελευταίες ημέρες

Την συνάντηση με τον δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα είχε την Παρασκευή το μεσημέρι ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με την παράταξη της ¨Περιφέρειας Πρωταθλήτριας¨ Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.
Τον κ.Γιαννόπουλο που συνοδεύονταν από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους κ.κ.Αναστασία Σωτηριάδου, Τραϊανό Τρέγκα, Αμαλία Ξοπλίδου και Άννα Χαρτοματσίδου υποδέχθηκαν στο δημαρχιακό μέγαρο μαζί με τον δήμαρχο και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κουλίνας, Μαρία Παλάνη , ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Τόδας Ιωάννης και ο πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Καραθόδωρος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν τον δήμο και άπτονται των αρμοδιοτήτων της περιφερειακής διοίκησης.

Στην συνέχεια της επίσκεψης τους στον Δήμο Παιονίας συναντήθηκαν με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριο και συζήτησαν μαζί του θέματα που αφορούν την εκκλησία και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας καθώς επίσης συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την θρησκεία μας σε πνευματικό επίπεδο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.