Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Μοναδική τηλεοπτική εμπειρία η Μεγάλη Εβδομάδα στην 4Ε!

Μεγάλη Εβδομάδα συντροφιά με την τηλεόραση της 4Ε! Και φέτος θα παρακολουθήσουμε σε απευθείας δορυφορική μετάδοση με τους Αγίους Τόπους την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο! Το Μέγα Σάββατο στις 12:00 το θαυμαστό γεγονός της Χριστιανοσύνης “ταξιδεύει” μέσω του τηλεοπτικού σήματος της 4Ε στα σπίτια των Ορθοδόξων όπου γης.
Επίγεια, δορυφορικά αλλά και μέσω ίντερνετ (www.tv4e.gr) ..

Η 4Ε άλλωστε όλη την Μεγάλη Εβδομάδα μεταδίδει όλες τις εκκλησιαστικές ακολουθίες μέσω απευθείας μεταδόσεων για όσους δεν θα μπορέσουν να παραστούν στους Ιερούς Ναούς .

Την Κυριακή του Πάσχα στις 12:30 γιορτάζουμε στην τηλεόραση της 4Ε την Ανάσταση του Κυρίου! Ένα δίωρο εορταστικό πρόγραμμα με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα!

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” συναντά τον σύλλογο “Οι φίλοι της παράδοσης” Θεσσαλονίκης στην Άνω Πόλη.Την Κυριακή του Πάσχα στις 12:30 και σε επανάληψη την Τετάρτη 23 Απριλίου στις 16:00 .

Αναβιώνουμε έθιμα στην Ιερά Μονή Βλατάδων και στήνουμε τραπέζι γιορτινό εκεί στα Βυζαντινά Τείχη της Θεσσαλονίκης μας...

Η τηλεοπτική αγκαλιά της 4Ε ανοίγει για τους Έλληνες όπου γης μέσω των δορυφόρων!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους σας !

Το τηλεοπτικό σποτ της δορυφορικής μετάδοσης τοης Αφής του Αγίου Φωτός
https://www.youtube.com/watch?v=WU29tiibKjM&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.