Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Με Σιωνίδη για τον δήμο Παιονίας κατεβαίνει η Αικατερίνη Κούπανη

Υπογράφει η Αικατερίνη Κούπανη*
Η οικονομική συγκυρία στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει ως αποτέλεσμα την δραστηριοποίηση και ενεργή συμμετοχή των πολιτών σε θέματα που υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσαν υποχρέωση του κράτους. Η κοινωνία μας έχει γίνει πιο ανθρώπινη, ανθεκτική και ενωτική με πολίτες που έχουν μάθει να είναι ενεργοί, συμμετοχικοί και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για το κοινό καλό.
Σε καμία όμως περίπτωση ο πολίτης δεν μπορεί να υποκαταστήσει την υποχρέωση του κράτος σε βασικά θέματα λειτουργίας.

Όταν η καλή συνεργασία πολίτη και Δήμου, η ενημέρωση, ο διάλογος, η αναγνώριση και καταγραφή των προβλημάτων, η συλλογική προσπάθεια και ορθολογική προσέγγιση των προβλημάτων, η διεκδίκηση και ο εθελοντισμός γίνουν όραμα και πλαίσιο λειτουργίας μιας Δημοτικής Παράταξης, σε συνδυασμό πάντα με την αξιοποίηση προγραμμάτων, καλής οικονομικής διαχείρισης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού τότε ο «Ενεργός Πολίτης», έχει ένα λόγο παραπάνω για να συμμετέχει.

Η αξιοπιστία στο πρόσωπο του Υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Σιωνίδη, η δυναμική και ηθική του αναγνώριση, ο τρόπος λειτουργίας του καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά ικανότητας που διακρίνω στην προσωπικότητα του, ήταν όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία με έκαναν να θέλω να αποτελώ κομμάτι αυτής της Δημοτικής Παράταξης.

Συμμετέχω λοιπόν, σαν Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό «Παιονία της Προόδου» με στόχο την συνεισφορά , στα κοινά του τόπου μας.

* Κούπανη Αικατερίνη
Εκπαιδευτικός
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
στο συνδυασμό «Παιονία της Προόδου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.