Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ο Άθλος Κιλκίς στις εξετάσεις Νταν της Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ.

Στις 15 Ιανουαρίου 2014 στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις μαύρων ζωνών Νταν της Ε.ΤΑ.Β.Ε. υπό την επίβλεψη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae kwon do (ΕΛ.Ο.Τ.). Στις εξετάσεις συμμετέχουν όλα τα σωματεία της βορείου Ελλάδος με σκοπό οι αθλητές που έχουν συμπληρώσει τα ανάλογα χρόνια παραμονής στην μαύρη ζώνη μετά από εισήγηση του σωματείου να αποκτούν το δικαίωμα να εξεταστούν από την ομοσπονδία για την απόκτηση του ανάλογου βαθμού Νταν . 

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν δυο αθλητές .Ο Κυριακίδης Κλεόβουλος και ο Ζάρπας Ανδρέας οι οποίοι εξετάστηκαν για την απόκτηση του δευτέρου Νταν της ομοσπονδίας. Οι αθλητές τους άθλου εξετάστηκαν σε σύνολο κινήσεων (pοumse) Πούμσε, σε τεχνικές αυτοάμυνας, σε τεχνικές μέσα από τα (poumse), αγωνιστική μάχη και θραύσεις. 

Μετά το πέρας των εξετάσεων ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από όλη την διαδικασία και από τις εμφανίσεις των αθλητών τους.

Τέλος ευχαρίστησαν θερμά τους διοργανωτές για την διαδικασία που δίνει μεγαλύτερο κύρος στις βαθμίδες Νταν αποκτώντας τες οι αθλητές μέσα από την ομοσπονδία και όχι από τα σωματεία, και ευχήθηκαν στους αθλητές πολλές νίκες στους επικείμενους αγώνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.