Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πιο δύσκολα… από ότι δείχνει το τελικό σκορ

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, η ομάδα ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ νίκησε στο «τοπικό» ντέρμπυ, την ομάδα του Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ με τελικό σκορ 84 – 63.
Με την ίδια συνταγή οι γηπεδούχοι και ξεκινώντας για μια ακόμα φορά «άσχημα» έχασαν αρκετές «μονομαχίες» στον αγωνιστικό χώρο και σε αντίθεση με τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας των φιλοξενούμενων, ειδικά έξω από την γραμμή των 6,75 μ. (ευστόχησαν 8 φορές) ο Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ πήρε προβάδισμα στο σκορ που διατήρησε δευτερόλεπτα πριν την λήξη του 3ου 10λέπτου.

Στο 4ο 10λεπτο «αφυπνίσθηκε» η γηπεδούχος ομάδα ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ότι «έμειναν» από δυνάμεις με αποτέλεσμα η διακύμανση του σκορ να αλλάξει «χέρια» και ο ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ να κατακτήσει ακόμη μία πολυπόθητη νίκη που του δίνει άλλον «αέρα» για την επόμενη αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσει τον Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ στη Νάουσα.

Τελικό σκορ 84 – 63 [ημίχρονο 34 – 35]

Τα δεκάλεπτα : 14 – 24, 20 – 11, 21 – 19 & 29 – 9.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Ακριτίδης Γεώργιος) : Παπαδόπουλος Γεώργιος (15 π./ 1 τρίποντο), Ημερίδης Χαράλαμπος (22 π./2 τρίποντα), Πολυχρονίδης Τάσος (2 π.), Πούλος Παναγιώτης (8 π.), Κούτουλας Κων/νος (15 π.), Γκαντίδης Μιχάλης (10 π.), Τσιτουρούδης Παναγιώτης (6 π.), Σιώπκας Δημήτρης (2 π.), Καραστογιάννης Ηλίας (2 π.), Κυρήκος Μηνάς (2 π.), Καδεμλόγλου Ιορδάνης (συμμετοχή), Κουλούκης Σπύρος (συμμετοχή).

Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (Παπαδόπουλος Γ.) : Πεταλίδης Ι., Τρόντσιος Γ., Τσακαλίδης Α., Χρυσίδης Σ., Φλαρούντζος Π., Παπαδόπουλος Σ., Χαραλαμπίδης Δ., Ζάχος Γ., Μπαλιάκας Κ., Κατρακαλίδης Γ., Παπαδόπουλος Κ., Κοντούρογλου Γ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Θεοδωρίδης Πέτρος & Σαλαπάνης Ευριπίδης

Επόμενη αγωνιστική : Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (15/02/2014 και Ω/20:00’) Κλειστό Γυμναστήριο Νάουσας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ site http://www.ekaskem.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.