Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Έκλεβε πετρέλαιο από αυτοκίνητα του δήμου Παιονίας

Συνελήφθη χθες (31.01.2014) το μεσημέρι στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 38 ετών, για κλοπή πετρελαίου από όχημα του Δήμου Παιονίας.
Ειδικότερα, την 30.01.2014 στο Πολύκαστρο Κιλκίς, ο 38χρονος αφαίρεσε 50 λίτρα πετρελαίου από απορριματοφόρο όχημα του Δήμου Παιονίας Κιλκίς, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς από τον μήνα Αύγουστο του έτους 2013 αφαιρούσε ποσότητες καυσίμου από απορριματοφόρα οχήματα του Δήμου Παιονίας, με σκοπό την παράνομη ιδιοποίηση και χρήση του πετρελαίου.

Τα αφαιρεθέντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 34χρονο.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.