Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Κλείνει οριστικά η Βενιζέλου στο ύψος του Κήπου Κιλκίς

Από τον Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014, στο πλαίσιο του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ - ΚΗΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ'' και της ενοποίησης των δύο πάρκων που προβλέπεται, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Βενιζέλου, από την οδό Αγ. Γεωργίου έως την οδό Μητρ. Χαρίτωνος, θα διακοπεί οριστικά.

Το σχέδιο τροποποιήσεων των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που θα ισχύσει έως 28-02-2014 προβλέπει τα εξής:

-Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο τμήμα της οδού Βενιζέλου μεταξύ των οδών Αγ. Γεωργίου και Μητρ. Χαρίτωνος.

-Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Αγ. Γεωργίου από την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Μητροπόλεως.

-Μονοδρόμηση της οδού Βενιζέλου από την οδό Αγ. Γεωργίου έως την οδό Πάλμε με κατεύθυνση των οχημάτων προς την οδό Πάλμε. Για την αποφυγή ατυχημάτων, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Ούλωφ Πάλμε θα τοποθετηθεί οδόφραγμα και κατάλληλη σήμανση στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αγ. Γεωργίου, έτσι ώστε τα οχήματα να κατευθύνονται προς τις οδούς Πύρρου και Πάλμε.

-Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στις οδούς Σπάρτης, Μητρ. Χαρίτωνος και Μητροπόλεως, λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου που θα προκύψει από τις παραπάνω ρυθμίσεις.

-Απαγόρευση εισόδου φορτηγών οχημάτων 5Τ από τη συμβολή των οδών Βενιζέλου και 21ης Ιουνίου έως τη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Ευρώπης

Τα παραπάνω, όπως προαναφέρθηκε, θα ισχύσουν έως τέλος Φεβρουαρίου, οπότε και θα εκδοθεί απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, που θα καθορίζει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

1 σχόλιο:

  1. Κι εδώ ταιριάζει μια ποντιακή παροιμία, που πάει κουτί στο Δήμο μας! " όλα επίκενα τα το ........... εφύσεσεν και τα σαχτάρεα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.