Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Τρίτη θέση στην κατηγορία "Καλύτερος Trail αγώνας" ο Ημιμαραθώνιος Πάικου

Υπογράφει για την οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Πάικου
ο Χαράλαμπος Μακρίδης
Στις 31-12-2013 έληξε η ψηφοφορία που πραγματοποιεί κάθε χρόνο το site "advendure" (www.advendure.com) το πιο γνωστό site ορεινών αθλημάτων στην Ελλάδα. Ο Ημιμαραθώνιος Πάικου βρίσκεται και φέτος ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην κατηγορία "Καλύτερος Trail αγώνας" και ήταν από την αρχή ανάμεσα στους 10 που επιλέχθηκαν για την ψηφοφορία.Δεδομένου ότι πέρσι ο αγώνας είχε καταλάβει την δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία, είναι φανερό ότι αποτελεί πλέον έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους αγώνες της χώρας μας για τους αθλητές ορεινού τρεξίματος οι οποίοι τον προτιμούν τόσο για την όμορφη διαδρομή και την ζεστή φιλοξενία αλλά κυρίως για την στράτευση του στον αγώνα των κατοίκων ενάντια στα μεταλλεία χρυσού. 

Θυμίζουμε ότι από φέτος ο αγώνας είναι αδελφοποιημένος με τον αγώνα της Μ. Παναγιάς "Ξεσκουρια...ΖΩ" που πραγματοποιείται στις Σκουριές, στο όρος Κάκκαβος, με σκοπό την ανάδειξη της τεράστιας καταστροφής που συντελείται στην περιοχή. Πιστεύουμε ότι γεγονότα σαν κι αυτά βοηθούν την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς των περιοχών που απειλούνται και συμβάλλουν στην τουριστική τους ανάπτυξη.

Δείτε τα αποτελέσματα:
http://www.advendure.com/index.php/diafora/item/1899-vote-oi-kalyteroi-toy-2013#.UsqOD_veI4d




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.