Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Κουβαλούσαν κρυμμένα ανάμεσα σε λαχανικά 177 κιλά χασίσι

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, πέτυχαν χθες (19.01.2014) το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ύψος Λεπτοκαρυάς), τη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 40 και 44 ετών, οι οποίοι από κοινού μετέφεραν μεγάλη ποσότητα κάνναβης, που βρέθηκε κρυμμένη ανάμεσα σε λαχανικά, στην καρότσα ενός εκ των δύο φορτηγών οχημάτων τους.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λεπτοκαρυάς, για ελέγχους όπλων, ναρκωτικών και μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, εντοπίστηκαν δύο Δ.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας, τα οποία οδηγούσαν οι παραπάνω συλληφθέντες.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα δύο οχήματα, βρέθηκαν στο φορτηγό στο οποίο επέβαινε ο 44χρονος, το οποίο ήταν έμφορτο με λαχανικά, επιμελώς κρυμμένα (200) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους (177) κιλών και (235) γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, τις ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, τις μετέφεραν από κοινού οι συλληφθέντες από περιοχή της Αττικής, με σκοπό την εμπορία και προώθησή τους σε τρίτη χώρα.

Οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, καθώς και τα δύο Δ.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· το χρηματικό ποσό των (2.900) ευρώ και δύο (2) κινητά τηλέφωνα στην κατοχή του 44χρονου και

· τρία (3) κινητά τηλέφωνα στην κατοχή του 40χρονου.

Το προανακριτικό έργο και τις αστυνομικές έρευνες που συνεχίζονται, διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.