Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Yoga & Pilates, μύθοι και αλήθειες και πώς να τα αξιοποιήσετε για τους στόχους σας

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό της πόλης μας που αθλείται και με γνώμονα την γνώση και επιμόρφωση του, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα Yoga & Pilates, μύθοι και αλήθειες και πώς να τα αξιοποιήσετε για τους στόχους σας.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στον χώρο του γυμναστηρίου την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει δύο ώρες, 19:00 – 21:00. Βασική εισηγήτρια θα είναι η Ελπίδα Τσίντσιφα, MSc., PhD, ACSM Επιστημονική συνεργάτης ΤΕΦΑΑ, Α.Π.Θ. Pilates Master Trainer

Ιδιοκτήτρια North Academy of Fitness & Fitness Lifestyle Club.

Η πρώτη ώρα του σεμιναρίου θα είναι θεωρητική με την κυρία Τσίντσιφα να εξηγεί και να δείχνει βασικές αρχές και ασκήσεις τόσο από την μέθοδο Pilates όσο και από Yoga με έμφαση στις στάσεις και στις αναπνοές, επίσης θα απαντήσει και σε τυχόν απορίες που θα δημιουργηθούν.

 Η δεύτερη ώρα θα είναι καθαρά πρακτική με ένα πρόγραμμα που θα παντρέψει αρμονικά και τις δύο μεθόδους, ένα πρόγραμμα βατό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο τηλεφωνώντας στην ρεσεψιόν του γυμναστηρίου στο 2341020450.

*Η είσοδος είναι δωρεάν για μέλη και μη του γυμναστηρίου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου