Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

“Υποστηρίζουμε το Θηλασμό, Υποστηρίζουμε τις Μητέρες”



Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, 1-7 Νοεμβρίου 2013, η “Ομάδα Στήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Κιλκίς” ( www.facebook.com /groups/282638511785437/ ) που ανήκει στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ & ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ.
σ α ς π ρ ο σ κ α λ ε ί
την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ., σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

Σε αυτή τη γιορτή μας δίνεται η ευκαιρία για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, μητέρες από τριάντα εννιά πόλεις της Ελλάδας, μέλη των ομάδων του Δικτύου μας, να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν, να υποστηρίξουν και να ενημερώσουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα». 

Η δράση του “ταυτόχρονου θηλασμού”, είναι απλά η αφορμή σε μια ευρεία προσπάθεια ευαισθητοποίησης, με την ελπίδα μια μέρα να δούμε μια πιο φιλική για το θηλασμό Ελλάδα και περισσότερες γυναίκες να εμπιστεύονται τη φύση και να θηλάζουν τα παιδιά τους! Στην εκδήλωση θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα συζητήσουμε-ενημερωθούμε από πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού ( IBCLC ) μαία και θα γνωριστούμε από κοντά!

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλους και λοιπούς συγγενείς, ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό και θέλετε να ενημερωθείτε, να γιορτάσουμε μαζί την εβδομάδα μητρικού θηλασμού. 

Στο Κιλκίς η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, Καφέ – Ζαχαροπλαστείο «Sisters», απέναντι από τον Κήπο Κιλκίς ( γωνία Ελ.Βενιζέλου και Αγ. Γεωργίου), που θα ναι και ο κύριος χορηγός της εκδήλωσης. Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00μ. θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε τριάντα εννιά πόλεις της χώρας!

Η φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης είναι ευγενική προσφορά του φωτογράφου, Τσιτάκη Αθανάσιου και τη μουσική της εκδήλωσης θα επιμεληθεί ο Καλπάκας Ηλίας. Τα μπαλόνια είναι χορηγία του βιβλιοπωλείου ΒΙΒΛΙΟ-ΡΥΘΜΟΣ και λοιπά έξοδα ομάδας έγιναν από χορηγία του Σέζου Αθανάσιου – ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ. Χορηγός επικοινωνίας σε banner και φυλλάδια της Ομάδας, είναι το Ινστιτούτο Ομορφιάς ΣΩΤΗ Χ’Πανάγου ενώ λοιπά ενημερωτικά φυλλάδια από την εταιρεία ΑΡΚΑΔΙ. Ευγενική προσφορά για τη δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων – υποστηρικτών από την παιδαγωγό Νικολέτα Κακαβέλα.

Για τις μανούλες, τις εγκύους και τις θηλάζουσες που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα μοιραστούν πολλά δωράκια, από τοπικές επιχειρήσεις και μαγαζιά και όχι μόνο. Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα ΓΗΓΕΝΗ και τον ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ, το κομμωτήριο ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ ΓΙΩΤΑ, την Κική Μπολυμένη ( @Καλτσομάνια by Kidi ), τα βιβλιοπωλεία : «ΣΕΛΙΔΑ 111», ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΡΧΕΤΥΠΟ & ΣΥΜΜΕΤΡΟ, τα καταστήματα ρούχων ΜΙΛΛΗ και SAGA, τα φαρμακεία: ΧΑΛΙΤΣΙΟΣ Χρήστος, ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Θέμης, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ Kαίτη, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θέμης ΣΠΥΡΙΔΗΣ Δημήτρης, ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ Κική & ΖΙΟΥΤΑ Χριστιάννα, το κατάστημα φυτικών καλλυντικών ΥΑΚΙΝΘΟΣ, παιχνίδια ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ, φωτογραφείο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, τα διαδικτυακά καταστήματα στο facebook : ebooks.gr και ParamythiTharchinesei, , κατάστημα εσωρούχων ΠΡΟΚΛΗΣΙΣ, τα γυμναστήρια KINESIS και YOGA PILATES HOUSE.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.facebook.com/events/725194810843557/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.