Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ο Γ. Κωνσταντινίδης θα εκπροσωπήσει τον ΓΑΣ Κιλκίς στην έκτακτη συνέλευση του ΣΕΓΑΣ στα Τρίκαλα

Μια πολύ σημαντική για τον κλασικό αθλητισμό συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα. Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση τα σωματεία που ανήκουν στο δυναμικό του, για τις 18 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης που κρίνονται σημαντικά, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων η ενημέρωση για τον νέο σχεδιασμό ΣΕΓΑΣ, ο προγραμματισμός της Ομοσπονδίας για το 2014 καθώς και η έγκριση του προϋπολογισμού του ΣΕΓΑΣ για το επόμενο οικονομικό έτος.
Τον ΓΑΣ Κιλκίς στην έκτακτη γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης , ο οποίος στο περιθώριο της συνέλευσης θα έχει την ευκαιρία επαφών με τους παράγοντες της Ομοσπονδίας για θέματα που αφορούν τον Στίβο και ιδιαίτερα τον σύλλογο του Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.